Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men alltid dårlig service”
Anmeldelse av Onkel Thor

Onkel Thor
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Vestfossen
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Maten hos onkel Thor er alltid god. Spist her 5 ganger tilsammen med jobb og privat. Men det er alltid noen rare kommentarer fra servitørene og de er ikke alltid like høflige. Noe som fører til en klein og ukomfertabel stemning. Dette skjer hver gang dessverre. Så servicen skal de ikke ha på nei..

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, natasjai2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 39 anmeldelser

Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Min samboer og jeg var der en lørdag kveld. Vi hadde hørt masse positivt om maten og gledet oss.
Vi bestilte forrett og hovedrett begge to. Må vite at det er plass til dessert før jeg bestiller det.
Det er 2 ting jeg ikke spiser av grønnsaker, dette sa jeg fra om. Ikke noe problem, var svaret.
Forretten kom med en av grønnsakene jeg ikke spiser. Jeg tenkte at han ikke visste nok om retten til å kunne vite det (men det bør en servitør vite).
Hovedretten kom, jeg fikk feil rett! Jeg hadde bestilt biff med bearnaisesaus og fløtegratinerte poteter. Jeg fikk biff og fløtegratinerte poteter, men på en seng av grønnsaker og en brun saus. Biffen var mør og kjempegod. Men det var ikke det jeg bestilte. Det var masse grønnsaker, men to av de hadde jeg bedt om å ikke få og det skulle ikke være noe problem fikk jeg vite. Det ble til at jeg brukte tid på å plukke ut, og bort, grønnsakene jeg ikke ville ha.
Servitøren var alene, det var en del folk der og han var så travelt opptatt at jeg rakk ikke å si at det var feil rett da den kom. Jeg sa ifra da han kom å spurte om vi var fornøyd. At dette var ikke det jeg hadde bestilt. Da begynte han å diskutere med meg, jeg følte at det var min feil at jeg fikk feil rett. Selv om jeg prøvde å si noe ble jeg ikke hørt. Han sa: Er du feilfri du da?! Makan til frekkhet. I stedet for å legge seg flat når han gjør en feil! Jeg ba ikke om rabatt, jeg forklarte at biffen jeg fikk var god, men det var ikke det jeg bestilte. Han ga seg ikke. At jeg skulle sagt fra. Jeg sa ifra, men for sent!?
Jeg kommer ikke til å besøke Onkel Thor igjen!
Anbefaler ikke, service og stemning er viktig for meg. Det hjelper det ikke at biffen var god når du får spydige kommentarer!

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Kristine T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Var på jule bord med min arbeidsplass, må innrømme at vi hadde god forventninger til Onkel Thor, men di ble dessverre ikke innfridd med denne anledningen, vi fikk servert en tre rettes meny som var datert 1990, og da er jeg raus, pottet suppe indrefilet og noe pudding greier til dessert er ikke en tre retter anno 2019.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, LarsGrei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020

Onkel Thors årlige Skreiaften var målet for kveldens utflukt til Vestfossen for 4 rustne menn med sans for bordets gleder. Skribentens årelange målsetting om å oppleve dette, skulle endelig bli en realitet.
Det ble et fiskemåltid vi sent vil glemme. Alle mann er godt vant og stiller høye krav til kokk og restaurant etter et helt yrkesliv mer eller mindre på reisefot i ulike verdensdeler. En av oss har sogar vokst opp i 'fiskegryta' på nordlandskysten og vet hvordan god fisk skal smake og tilberedes.
Sjelden har vi vært så samstemte i våre vurderinger som denne kvelden. Dette var helt topp. Skreien var av ypperlig kvalitet, både farge, konsistens og smak var helt perfekt. Tilbehøret likeså: Gulrøtter, kålrabi, rogn og poteter.
2 av oss hadde vin og 2 hadde øl til maten. Ølet var fat-tappet Aas-pilsner med vanlig god snak. Vinen som ble anbefalt var en Chianti-vin til fornuftig pris og den stemte bra til fisken.
Observasjon: Vinen som ble servert i glass var litt for varm. Flaska som ble åpnet til middagen hadde riktig temperatur.
Måltidet ble avsluttet med kaffe avec og dessert, som var vaniljepanacota m/bringebærsaus og bær. Den var god, men ikke i klasse med skreien. Servicen var bra, nesten imponerende ettersom lokalet var helt fullt av gjester denne kvelden.
Observasjon: Støynivået i lokalet var for høyt, noe som ble forsterket ved at lokalet var fullt.
Tiden går fort i godt selskap og snipp, snapp, snute, så var vår Skreiaften ute. Vi satte kursen hjemover mot Kongsberg og ‘dalstroka innafor’ og var skjønt enige om at dette hadde vært en reise verd.
Vi kommer nok til å mimre om denne kvelden til venner og kjente i lang tid. Fornøyde gjester er god reklame og etter en slik kveld hos Onkel Thor, blir våre anbefalinger entydige. Kvelden kan med rette omtales som: En Skreiaften til begjær.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, anundl2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter


Julebordet med jobben ble lagt til Onkel Thor i år. Men da vi ringte for å høre om dere kunne tilberede vegetarmat da flere ansatte her ikke spiser kjøtt, ble altså eier av dette stedet sur og svarte på en særdeles hånlig måte. Så da går jeg glipp av julebordet med jobben på grunn av dere. Bare for å ha det sagt: hvem er det som ikke tilbyr vegetarmat på restaurant i dag?
Og for å være klinkende klar: jeg setter ikke min fot i de lokalene noen gang og kommer til å påse at julebord med jobben fremover aldri blir lagt til Onkel Thor igjen. I tillegg, skal alle mine venner og bekjente få høre om dette. Maten deres kan være aldri så god, men når dere tilbyr pil råtten service, er det rivende likegyldig.

Dato for besøk: november 2019
3  Takk, 653cathrinec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Onkel Thor, så også på

 
Mjøndalen, Nedre Eiker

Har du vært i Onkel Thor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din