Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sets The Bar for B&Bs”
Anmeldelse av A Storybook Inn

Vi finner ikke priser for dette overnattingsstedet
Våre reisepartnere på Internett oppgir ikke priser for dette overnattingsstedet, men vi kan søke andre alternativer i Versailles
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
A Storybook Inn
Rangert som nr. 1 av 7 B&B / vertshus i Versailles
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 12 oktober 2010
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2010, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, kaynm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AStorybookInn, Owner på A Storybook Inn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25 mars 2011
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (239)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

204208 av 239 anmeldelser

Anmeldt 9 juni 2009
Google-oversetting

  • Opphold: mai 2009, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, LuckyJoyce
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30 mai 2009
Google-oversetting

  • Opphold: april 2009, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, SueQTO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23 april 2009
Google-oversetting

  • Opphold: april 2009, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Bissft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19 november 2008
Google-oversetting

  • Opphold: september 2008, reiste med familie
    • Sted
    • Innsjekking/resepsjon
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
    • Forretningstjenester (som Internett-tilgang)
1  Takk, amyheet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Versailles
18.7 km unna
The Campbell House, A Curio Collection by Hilton
21.0 km unna
21c Museum Hotel Lexington
22.2 km unna
Embassy Suites by Hilton Lexington
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5.5 km unna
Rabbit Creek Bed and Breakfast
1.1 km unna
Charred Oaks Inn
Charred Oaks Inn
Nr. 3 av 7 i Versailles
28 anmeldelser
9.6 km unna
Chateau Annette
Chateau Annette
Nr. 5 av 6 i Lexington
26 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i A Storybook Inn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om A Storybook Inn

Adresse: 277 Rose Hill Ave, Versailles, KY 40383-1223
Beliggenhet: USA > Kentucky > Versailles
Fasiliteter:
Treningssenter/treningsrom Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Tekjøkken Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Spa Suiter Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr. 1 av 7 B&B / vertshus i Versailles
Prisnivå: kr 1 572 - kr 2 756 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Antall rom: 7

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din