Per N
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Romtips: Kort og godt helt supert
Hotel- cmanager, OwnerBelambra Clubs - Flaine "Panorama", svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. mars 2024
Hei , tusen takk for den fantastiske anmeldelsen!

Vi er svært glade for å høre at dere hadde et perfekt opphold og satte pris på det vennlige personalet og de rene rommene. Det er flott å høre at beliggenheten ved løypene bidro til den beste alpeturen på 30 år. Våre fasiliteter, inkludert skiskap med støvle tørkere og vår lekre spa-avdeling, er designet for å gi den beste opplevelsen, og vi er takknemlige for at dere la merke til det. Selv om vi tilbyr skiheiskort, ønsker vi å presisere at våre gjester vanligvis arrangerer dette selv. Likevel er vi her for å assistere med ethvert aspekt av oppholdet.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake til ferieklubben vår, og håper dere også vil utforske noen av de andre 58 klubbene våre i Frankrike. Ha en fortsatt fin dag!

Romain, Service Relation Clients Belambra
4.1 km fra Belambra Clubs - Flaine "Panorama"
    0.2 km fra Belambra Clubs - Flaine "Panorama"
    • Official Site
    1.3 km fra Belambra Clubs - Flaine "Panorama"
    Property building
    1.4 km fra Belambra Clubs - Flaine "Panorama"
    3.6 km fra Belambra Clubs - Flaine "Panorama"
    Chambre N°1
    6.3 km fra Belambra Clubs - Flaine "Panorama"
    3.2 km fra Belambra Clubs - Flaine "Panorama"
    7.8 km fra Belambra Clubs - Flaine "Panorama"
    9.2 km fra Belambra Clubs - Flaine "Panorama"
    4.8 km fra Belambra Clubs - Flaine "Panorama"
    Se flere hoteller i Araches-la-Frasse
    Anmeldt 2 uker siden

Dato for oppholdet: januar 2025
    Hotel- cmanager, Owner på Belambra Clubs - Flaine "Panorama", svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 uker siden

Anmeldt 2 uker siden

Romtips: Take your own T bags. Don't expect a Nice Full English Breakfast.

Anmeldt 4 uker siden

Romtips: Beware the ski buses in Flaine. The floors are covered in a material that's like an ice rink in ski boots, once it gets wet.
    Dato for oppholdet: desember 2024
    • Reisetype: Reiste alene
    Hotel- cmanager, Owner på Belambra Clubs - Flaine "Panorama", svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 uker siden

Anmeldt 9. januar 2025 via mobile enheter

Romtips: Don’t arrive until after 5pm to get into your room. Free ski bus outside the hotel to get into Flaine runs every 15 mins until 6:30pm.
    Dato for oppholdet: januar 2025
    Hotel- cmanager, Owner på Belambra Clubs - Flaine "Panorama", svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2025

Anmeldt 4. april 2024 via mobile enheter

Dato for oppholdet: mars 2024
    Hotel- cmanager, Owner på Belambra Clubs - Flaine "Panorama", svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2024