“Smått er godt”

Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Borgund
Beskrivelse: Gatekjøkken ved Borgund Hyttesenter
Beskrivelse: Gatekjøkken ved Borgund Hyttesenter
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Veldig hyggeleg. Kom hit etter ein dag på mc og vart godt motteken av ein litt stressa vert😂. Fekk ei lita, rein og koseleg hytte. Egg og bacon på verandaren medan sola gjeng ned over snødekte fjell er absolutt noko å minnast😀. Er au moro at det finnast hytter som ikkje har `villastandard`, her er det lite, koseleg og ein natur som tek pusten frå deg. Eg kjem GLADELEG tebake seinare. Ser at det ikkje er alle som er fornøgd, men eg he farta rundt i mange land og på mange stader og dersom de sjøl legg godviljen te og ikkje forlangar ALT så blir det som regel bra

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, Kai T

Anmeldt 29. oktober 2019

Det var urolig snille og imøtekommende hyggelige personer som både tilbudde meg god overnattingsmulighet og mat. Alt var absolutt helt vidunderlig!

Takk, perseverinh
Anmeldt 21. august 2019

Betalte for mye, fikk tilbakebetalt etter at deres "feil" ble oppdaget. Ufin oppførsel og energi fra eierne. Vi reiste gjennom mange fine steder og besøkte mange flotte hytter, men denne anbefales ikke for et øre! Skjerp dere!

1  Takk, Rebwar E
Anmeldt 21. august 2019

Reserverte 2 hytter m. wc/bad i forkant, fikk tilbakemelding om at reserv. har blitt endret til 1 hytte m. wc/bad og en uten. Nettsiden viser lavere kostnad, men måtte fremdeles betale full pris ved oppmøte. Spurte og fikk ikke svar på hvorfor.

Ved sluttet kom det frem at karen i resepsjonen ikke hadde sagt riktig pris til oss eller dobbelsjekket prisene deres på hjemmesiden. Vi fikk tilbakebetalt mellomlegget etter at vi tok dem i deres "mistak". Husmor stresset oss med å ta ut tinga våres før ut-sjekk. Helt enkelt uprofesjonelt og folk med dårlig folkeskikk. Anbefales ikke!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Bestoun E
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Overnattet på gjennomreise.
Leide en av hyttene, som var gamle, men rene og greie.
En del støy fra hovedveien som ligger rett ved siden av.
Veldig hyggelig vertskap.
Helt greit, til grei pris.

Takk, Mr_Viking1

Har du vært i Borgund Hyttesenter og Camping gatekjøkken? Del dine erfaringer!