Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi har kost oss! ”

Borgund Hyttesenter og Camping gatekjøkken
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Borgund
Beskrivelse: Gatekjøkken ved Borgund Hyttesenter
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Gatekjøkken ved Borgund Hyttesenter
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

En grei plass for en overnatting eller to. Rent og pent overalt. Hyggelig betjening som gjør at du føler deg velkommen. Her er også gatekjøkken. Fin oppstillingsplass for vognen vår med strøm like ved. Tross dårlig vær og litt støy fra veien hadde vi en fin opplevelse. Anbefales.
PS Her er også fisk i elven.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, GunnarN624
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 20 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Borgund camping, enkelt. Hytta var grei. Ikke gikk det å holde av bord....mat ok. Grei kar i reseptionen, damen var ikke så lett. Isbiter,fantes ikke til tross av at de hadde alle rettigheter..sa det var servering av alkohol, til 2200,men på siden deres, står det 2230...første å siste gang å besøke her....trafikkert vei . Ik koselig. Fiske mulighetene på strekken campingen hadde, var meget dårlig...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, keltisk2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Vi åt middag her da vi budde på campingen. Sønnen min syntes hamburgeren med pomfrits var den beste han hadde smakt på lang tid. Mannen min åt løvbiff, som han syns var god. Dottera mi og eg var godt fornøyd med kebab tallerken. Maten kom raskt. Servicen var det ingen ting å si på. Det var hyggelige lokaler og alt i alt ein god måltidsopplevelse

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kristin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Ypperlig bad/dusj/toalett område om du liker edderkopper og spindelvev. Fin harmoni mellom årets og fjorårets. Heller ikke mere tørkepapir på badet lørdag morgen. Overraskende når det er så lenge til haloween

Dato for besøk: juli 2020
Takk, pahm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Veldig hyggeleg. Kom hit etter ein dag på mc og vart godt motteken av ein litt stressa vert. Fekk ei lita, rein og koseleg hytte. Egg og bacon på verandaren medan sola gjeng ned over snødekte fjell er absolutt noko å minnast. Er au moro at det finnast hytter som ikkje har `villastandard`, her er det lite, koseleg og ein natur som tek pusten frå deg. Eg kjem GLADELEG tebake seinare. Ser at det ikkje er alle som er fornøgd, men eg he farta rundt i mange land og på mange stader og dersom de sjøl legg godviljen te og ikkje forlangar ALT så blir det som regel bra

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Borgund Hyttesenter og Camping gatekjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din