Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende ”
Anmeldelse av Strandbaren

Strandbaren
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Stokkøya
Prisklasse: USD 75 - USD 750
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Etter en langtrukken 3-retter på Strandbaren løp vi tilbake til hytta og heiv innpå brød med smør og ost. Det er en ærlig sak å ikke kunne tilberede fisk, men hvis man ikke kan det så er det kanskje greit å unngå kveite som dagens hovedrett... Dette var bare trist.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, monika l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TorildL, Owner på Strandbaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Det var beklagelig at dere hadde en dårlig opplevelse- vi var dessverre uheldig med kveita denne kvelden. Håper dere likevel gir oss en ny sjanse ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Torild Langklopp
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 105 anmeldelser

Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Vi var like i nærheten og ringte for å høre om de hadde noe ledig bord til lunsj. Fikk til svar at det egentlig måtte bookes på forhånd, men joda, de skulle ordne det til oss, så det var bare å komme. Da vi ankom 7 min. senere hadde de ingen bord til oss likevel! Fikk beskjed om at vi evt. kunne vente og få bord når noen av daværende selskaper ble ferdige. Da vi etter 10 min. så at den ene familie dro, gikk vi tilbake, men fikk da beskjed om at vi ikke kunne få det bordet likevel! Til slutt fikk vi et bord - på bakrommet som personalet nettopp hadde brukt som pauserom. Blåskjellene var ok. Ellers en svært skuffende opplevelse. Frister overhodet ikke å dra tilbake hit.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Lene B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TorildL, Owner på Strandbaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Vi beklager at dere hadde en dårlig opplevelse, vi prøver så godt vi kan å tilfredsstille alle, men lykkes ikke alltid dessverre.
Håper dere gir oss en ny sjanse en annen gang, og gjerne på høst - vår eller vintersesong, når det ikke er så hektisk.
Velkommen også til å booke bord i forkant!

Mvh Torild Langklopp
daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted, nydelig utsikt og 30 grader ute. Alt lå til rette for en fantastisk kveld med god mat og drikke.

Fikk servert varmrøkt sjøørret til forrett, lite smak, kjedelig.
Hovedrett, saltbakt uer. Når man legger denne ueren opp på tilbehøret, da smaker alt bare salt. Veeeeldig salt! Savner flere smaker.
Dessert; sjokoladekake og is(vann is?)

Spurte om å få en ekstra rett, fra menyen- det var ikke mulig.

Veldig skuffet ut i fra anmeldelser vi hadde lest, dessverre..

Høydepunktet: Tindved Trippel, lokalt brygget øl. Imponert!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Annicken-Torkil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Jeg blir like lykkelig hver gang jeg besøker denne perlen av en restaurant. Maten, drikken, personalet, atmosfæren, utsikten. Alt er rett og slett fantastisk!
Vi spiste to lunsjer og en middag i løpet av styreseminaret som varte i to dager:
Lunsj: Fiskesuppe laget på strandkrabbe og kveite med lysing og rotgrønnsaker. Tinnvedsorbet og kaffe.
Middag: Paté av soppgris fra Verdal med ramsløk og sennep.
Dåhjort med cherrybakt løk, rødbeter, småpoteter med røkt smør og hjortesjy.
Hjemmelaget vaniljeis og syltede plommer fra egen hage med tinnvedstrø.
Lunsj: Glaserte lammeribs med rotmos og urteglace.
Tilslørte bondepiker.
Mesterlig tilberedt av en fantastisk chef og servert av to like fantastiske servitører. Rett og slett fantastisk! Gleder meg allerede til neste besøk til dette paradiset på Moder jord! ❤‍♀️

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Jeg blir like glad hver gang jeg kommer til dette fantastiske stedet - selveste paradiset på Moder jord.
I dag valgte jeg blåskjell fra Åfjord dampet i fløte, estragon og einebær med hjemmebakt foccaciabrød og kjøkkensjefens aioli.
I glasset: Sauvignon Petit Le Mont 2016 Val de Loire. Nyyyydelig! ❤‍♀️

Dato for besøk: desember 2019
Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Strandbaren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din