Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp middag på strandbaren!”
Anmeldelse av Strandbaren

Strandbaren
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Stokkøya
Prisklasse: USD 75 - USD 750
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre som spiste tre retters. Gravet hjort, kveite og hvit sjokolademousse.
Pale Ale fra Stokkøya og en god Crozes Hermitage. Utrolig godt alt sammen og servisen var rask og hyggelig. Vanskelig å finne noe å trekke for.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, eriksverre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 105 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Strandbaren har en unik beliggenhet og bør nok helst oppleves på en varm sommerdag. Dessverre var det grått og litt kjølig da vi var der, slik at vi satt inne. Dagens treretter var god bød på til dels nye opplevelser. Betjeningen var hyggelig og hjelpsom. Absolutt en positiv opplevelse.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 777arnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Det er snart 12 år siden vi første gang besøkte Strandbaren. Maten var fantastisk den første gangen, og selv om maten ikke har vært like god ved senere besøk har totalopplevelsen alltid vært god. I går 10. Juli 2020 ble vi dessverre for første gang direkte skuffet. Vi var en gruppe på 11 som hadde bestilt bord og dagens tre-retter (og en barnemeny). Det begynte bra med en velsmakende forrett av gravet hjort. Deretter ventet vi ca 30 minutter på hovedretten som var bakt kveite. Da den omsider kom på bordet var den fullstendig ødelagt med en knusktørr overflate som var like seig som et tredagers kneippbrød (serøst!). Jeg tilkalte servitør og sa at dette dessverre ikke holdt mål., Hun beklaget og sa at fisken hadde vært frosset og av en slik kvalitet at de ikke klarte tilberede den bedre. Kanskje vi kunne øse over litt smør? Jeg sa nei takk og hun ba oss vente mens hun snakket med kokken. Etter noen minutter kom hun tilbake og tilbød oss okse høyrygg i stedet. Vi godtok dette og etter en halvtime til kom retten på bordet. Den var helt grei, omtrent like spennende som om jeg selv hiver den i steikeovnen noen timer på lav temperatur. Ikke dårlig, men heller ikke minneverdig på noen måte.
Desserten var god - Syrlig sorbet med ostekrem.

Regningen kom på rundt 6500, det er altså et relativt høyt prisnivå. I lys av dette er det:
- skuffende at Strandbaren bruker frossen kveite (det burde ikke være vanskelig å finne dagsfersk i dette området)
- skuffende at de selv visste at fisken denne dagen var av dårlig kvalitet men at de likevel valgte å servere den
- skuffende at de ikke tilbyr oss en annen vin (helst på huset). Det er åpenbart at hvitvinen vi hadde valgt til kveita ikke passet særlig godt til okse høyrygg.

Så kan man forundre seg over at det ikke var flere som klaget på maten, men det kan kanskje skyldes at altfor mange synes det er pinlig å si i fra?

Siden åpningen har jeg vært her 7-8 ganger og i tillegg tatt med en stor gruppe kolleger på jobbseminar. Jeg håper at dette var en et unntak på en dårlig kveld og at nivået tar seg opp til neste gang. Noe annet vil være for trist.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjetil_Pettersson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TorildL, Owner på Strandbaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei, Kjetil

Takk for tilbakemeldingen.
Vi er veldig enige med deg i at nivået denne kvelden var langt under det vi ønsker å være, og dessverre var det flere uheldige omstendigheter som gjorde at maten ikke var bra denne kvelden. Vi fikk også flere klager denne kvelden, så dere var ikke de eneste.

Når det gjelder fersk fisk, så har vi flere leverandører på dette lokalt, og fisker også selv, men vi klarer ikke å få tak i det volumet som vi trenger på toppsesong innenfor regelverket vi er bundet av, og da må vi bestille fra Trondheim - selv om den fisken også kan være fisket lokalt...

Da bestiller vi fersk, hel fisk, eller ferdig filetert, men denne gangen fikk vi erstatningsvare med frossen filetert fisk fra leverandør, og hadde dessverre ikke mulighet til å erstatte det med noe annet. Leveransene kommer bare to ganger i uka, og om det er feilleveranse så får vi ikke mulighet til å få erstatningsvarer på kjappen.

Dette skjer heldigvis ikke ofte, og jeg håper at dere gir oss en ny sjanse ved en senere anledning, og gjerne på høst eller vår, da har vi oftest bedre tid, og bedre kontroll på vareleveranser.

Med vennlig hilsen
Torild Langklopp
daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Etter en langtrukken 3-retter på Strandbaren løp vi tilbake til hytta og heiv innpå brød med smør og ost. Det er en ærlig sak å ikke kunne tilberede fisk, men hvis man ikke kan det så er det kanskje greit å unngå kveite som dagens hovedrett... Dette var bare trist.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, monika l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TorildL, Owner på Strandbaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Det var beklagelig at dere hadde en dårlig opplevelse- vi var dessverre uheldig med kveita denne kvelden. Håper dere likevel gir oss en ny sjanse ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Torild Langklopp
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Vi var like i nærheten og ringte for å høre om de hadde noe ledig bord til lunsj. Fikk til svar at det egentlig måtte bookes på forhånd, men joda, de skulle ordne det til oss, så det var bare å komme. Da vi ankom 7 min. senere hadde de ingen bord til oss likevel! Fikk beskjed om at vi evt. kunne vente og få bord når noen av daværende selskaper ble ferdige. Da vi etter 10 min. så at den ene familie dro, gikk vi tilbake, men fikk da beskjed om at vi ikke kunne få det bordet likevel! Til slutt fikk vi et bord - på bakrommet som personalet nettopp hadde brukt som pauserom. Blåskjellene var ok. Ellers en svært skuffende opplevelse. Frister overhodet ikke å dra tilbake hit.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Lene B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TorildL, Owner på Strandbaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Vi beklager at dere hadde en dårlig opplevelse, vi prøver så godt vi kan å tilfredsstille alle, men lykkes ikke alltid dessverre.
Håper dere gir oss en ny sjanse en annen gang, og gjerne på høst - vår eller vintersesong, når det ikke er så hektisk.
Velkommen også til å booke bord i forkant!

Mvh Torild Langklopp
daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Strandbaren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din