“Nydelig sted og med en liten oppgradering på maten blir det perfekt.”
Anmeldelse av Strandbaren

Strandbaren
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Stokkøya
Prisklasse: kr 807 - kr 8 068
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

For et sted! I tillegg til beliggenheten og naturen rundt får du flott arkitektur, kunst hyggelig miljø og kortreist mat. Her er det lett å trives! Vi hadde forhåndsbestilt en 3 retters meny, men jeg tror at al a varte menyen ville vært et bedre valg. Forretten var nydelig, hovedretten likeså, ikke noe fancy smancy, men god. Det som trakk ned var desserten, den tror jeg er noe av det rareste jeg har vært borti på den fronten, i hvert fall på restaurant. Den besto av jeg vil tippe, et halv rått eple i terninger, en halv rå rabarbrastang, litt rosmarin og dette var det helt melk over og servert som en suppe. Det er så jeg lurer på om det berodde på en misforståelse - skulle rabarbraen og eplet vært kokt sammen med sukker, skulle det vært pisket krem i stedet for fløtemelk? Hadde de som bestemte menyen smakt på den selv, synes de det var godt? Vi sa i fra også, men det ble sagt at de andre gjestene syns den var god. Merkelig da ingen på langbordet vårt syns det i hvert fall. Kunne heller tenkt oss creme bruleen som var på a la carte menyen. 4 ganger polpris er også en uting. Rart det sviktet her når de er så gode på alt annet på dette fantastiske stedet. Vi kommer gjerne igjen, men da vil vi heller velge fra menyen. Har spist blåskjell der tidligere, de var nydelige og servert med hjemmelaget focaccia. Frokosten på hotellet var forresten nydelig og serveringen av den glimrende løst i disse coronatider.

1  Takk, Trude R

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre som spiste tre retters. Gravet hjort, kveite og hvit sjokolademousse.
Pale Ale fra Stokkøya og en god Crozes Hermitage. Utrolig godt alt sammen og servisen var rask og hyggelig. Vanskelig å finne noe å trekke for.

2  Takk, eriksverre
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Strandbaren har en unik beliggenhet og bør nok helst oppleves på en varm sommerdag. Dessverre var det grått og litt kjølig da vi var der, slik at vi satt inne. Dagens treretter var god bød på til dels nye opplevelser. Betjeningen var hyggelig og hjelpsom. Absolutt en positiv opplevelse.

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, 777arnes
Anmeldt 11. juli 2020

Det er snart 12 år siden vi første gang besøkte Strandbaren. Maten var fantastisk den første gangen, og selv om maten ikke har vært like god ved senere besøk har totalopplevelsen alltid vært god. I går 10. Juli 2020 ble vi dessverre for første gang direkte skuffet. Vi var en gruppe på 11 som hadde bestilt bord og dagens tre-retter (og en barnemeny). Det begynte bra med en velsmakende forrett av gravet hjort. Deretter ventet vi ca 30 minutter på hovedretten som var bakt kveite. Da den omsider kom på bordet var den fullstendig ødelagt med en knusktørr overflate som var like seig som et tredagers kneippbrød (serøst!). Jeg tilkalte servitør og sa at dette dessverre ikke holdt mål., Hun beklaget og sa at fisken hadde vært frosset og av en slik kvalitet at de ikke klarte tilberede den bedre. Kanskje vi kunne øse over litt smør? Jeg sa nei takk og hun ba oss vente mens hun snakket med kokken. Etter noen minutter kom hun tilbake og tilbød oss okse høyrygg i stedet. Vi godtok dette og etter en halvtime til kom retten på bordet. Den var helt grei, omtrent like spennende som om jeg selv hiver den i steikeovnen noen timer på lav temperatur. Ikke dårlig, men heller ikke minneverdig på noen måte.
Desserten var god - Syrlig sorbet med ostekrem.

Regningen kom på rundt 6500, det er altså et relativt høyt prisnivå. I lys av dette er det:
- skuffende at Strandbaren bruker frossen kveite (det burde ikke være vanskelig å finne dagsfersk i dette området)
- skuffende at de selv visste at fisken denne dagen var av dårlig kvalitet men at de likevel valgte å servere den
- skuffende at de ikke tilbyr oss en annen vin (helst på huset). Det er åpenbart at hvitvinen vi hadde valgt til kveita ikke passet særlig godt til okse høyrygg.

Så kan man forundre seg over at det ikke var flere som klaget på maten, men det kan kanskje skyldes at altfor mange synes det er pinlig å si i fra?

Siden åpningen har jeg vært her 7-8 ganger og i tillegg tatt med en stor gruppe kolleger på jobbseminar. Jeg håper at dette var en et unntak på en dårlig kveld og at nivået tar seg opp til neste gang. Noe annet vil være for trist.

Takk, Kjetil_Pettersson
TorildL, Owner på Strandbaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei, Kjetil

Takk for tilbakemeldingen.
Vi er veldig enige med deg i at nivået denne kvelden var langt under det vi ønsker å være, og dessverre var det flere uheldige omstendigheter som gjorde at maten ikke var bra denne kvelden. Vi fikk også flere klager denne kvelden, så dere var ikke de eneste.

Når det gjelder fersk fisk, så har vi flere leverandører på dette lokalt, og fisker også selv, men vi klarer ikke å få tak i det volumet som vi trenger på toppsesong innenfor regelverket vi er bundet av, og da må vi bestille fra Trondheim - selv om den fisken også kan være fisket lokalt...

Da bestiller vi fersk, hel fisk, eller ferdig filetert, men denne gangen fikk vi erstatningsvare med frossen filetert fisk fra leverandør, og hadde dessverre ikke mulighet til å erstatte det med noe annet. Leveransene kommer bare to ganger i uka, og om det er feilleveranse så får vi ikke mulighet til å få erstatningsvarer på kjappen.

Dette skjer heldigvis ikke ofte, og jeg håper at dere gir oss en ny sjanse ved en senere anledning, og gjerne på høst eller vår, da har vi oftest bedre tid, og bedre kontroll på vareleveranser.

Med vennlig hilsen
Torild Langklopp
daglig leder

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Etter en langtrukken 3-retter på Strandbaren løp vi tilbake til hytta og heiv innpå brød med smør og ost. Det er en ærlig sak å ikke kunne tilberede fisk, men hvis man ikke kan det så er det kanskje greit å unngå kveite som dagens hovedrett... Dette var bare trist.

Takk, monika l
TorildL, Owner på Strandbaren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Det var beklagelig at dere hadde en dårlig opplevelse- vi var dessverre uheldig med kveita denne kvelden. Håper dere likevel gir oss en ny sjanse ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Torild Langklopp
Daglig leder

Har du vært i Strandbaren? Del dine erfaringer!