Bestilte bord i Strandbaren da vi bodde på Stokkøya Sjøssenter. En i følget ba om tilpasset mat pga helseutfordringer. Dette var ingen problemer ble det sagt ved bordbestilling. Vi hadde også beskrevet dette nøye ved bordbestilling, likevel måtte personen gå gjennom dette på nytt med kelner. Forrett ble byttet ut med en annen type mat, helt ok men også helt smakløs. Kanskje kokken Bør smake på maten han lager for å Være sikker på at den i det heletatt smaker noe. Hovedretten til alle var ok også til den tilpassede bortsett fra at alle syntes det ble servert altfor mye saltbakte beter, hadde holdt med 1, det ble kvalmende etter nr 2 men det var kun det og poteter, kjedelig! Desserten var uvanlig, grønnsak til dessert, litt avansert ??? Den tilpassede fikk kun en simpel sorbetkule men måtte betale samme pris som de andre 3 rettersene som fikk den avanserte desserten. En tragisk 3 retters til en slik pris !