Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oppskrytt 3 retters”
Anmeldelse av Strandbaren

Strandbaren
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Stokkøya
Prisklasse: USD 75 - USD 750
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020

Bestilte bord i Strandbaren da vi bodde på Stokkøya Sjøssenter. En i følget ba om tilpasset mat pga helseutfordringer. Dette var ingen problemer ble det sagt ved bordbestilling. Vi hadde også beskrevet dette nøye ved bordbestilling, likevel måtte personen gå gjennom dette på nytt med kelner. Forrett ble byttet ut med en annen type mat, helt ok men også helt smakløs. Kanskje kokken Bør smake på maten han lager for å Være sikker på at den i det heletatt smaker noe. Hovedretten til alle var ok også til den tilpassede bortsett fra at alle syntes det ble servert altfor mye saltbakte beter, hadde holdt med 1, det ble kvalmende etter nr 2 men det var kun det og poteter, kjedelig! Desserten var uvanlig, grønnsak til dessert, litt avansert ??? Den tilpassede fikk kun en simpel sorbetkule men måtte betale samme pris som de andre 3 rettersene som fikk den avanserte desserten. En tragisk 3 retters til en slik pris !

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Goodfood6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 105 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Har prøvd dette stedet før, men da med lunsj (blåskjell-nydelig).
Hadde nå bestill 3 retters og var litt spent. Kantarellsuppen så deilig ut, og smakte også godt. Litt liten porsjon etter min smak. Ytterefillet av kalv så også meget bra ut, men var dsv delvis seig og smakløs. Tilbehøret smakte godt. Stor porsjon. Desserten: et knøttlite kakestykke med sitron krem og 3 stk bringebær. Skuffende. Fanrastisk utsikt og atmosfære trekker opp.
Alt i alt et helt middelmådig måltid. Pris 570.-

Dato for besøk: august 2020
Takk, groeseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

I sommer besøkte vi for første gang Stokkøya og Strandbaren. Veldig flott sted. Nydelig strand, og fra Strandbaren har man fantastisk utsikt over havet og omgivelsene.

Vi reiste dit for lunsj. Mye folk, men vi hadde heldigvis bestilt bord på forhånd. Moderne interiør, og hyggelig personale. Det er også mulighet for å sitte utendørs.

Når det gjelder maten valgte jeg en pølserett, mens de andre i følget valgte fisk. Her brukes det mye kortreiste produkter, noe jeg synes er veldig bra. Innmatspølsa var i tørreste laget, og jeg angret på at jeg ikke valgte fisk i stedet. Vi tok også dessert. Her hadde jeg sett for meg en crumble med rabarbra, men i stedet var det noen triste rabarbrastilker med tilbehør.

Kommer vi tilbake tar vi nok turen en gang til, noe som skyldes beliggenheten. Matmessig er det litt å gå på.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

For et sted! I tillegg til beliggenheten og naturen rundt får du flott arkitektur, kunst hyggelig miljø og kortreist mat. Her er det lett å trives! Vi hadde forhåndsbestilt en 3 retters meny, men jeg tror at al a varte menyen ville vært et bedre valg. Forretten var nydelig, hovedretten likeså, ikke noe fancy smancy, men god. Det som trakk ned var desserten, den tror jeg er noe av det rareste jeg har vært borti på den fronten, i hvert fall på restaurant. Den besto av jeg vil tippe, et halv rått eple i terninger, en halv rå rabarbrastang, litt rosmarin og dette var det helt melk over og servert som en suppe. Det er så jeg lurer på om det berodde på en misforståelse - skulle rabarbraen og eplet vært kokt sammen med sukker, skulle det vært pisket krem i stedet for fløtemelk? Hadde de som bestemte menyen smakt på den selv, synes de det var godt? Vi sa i fra også, men det ble sagt at de andre gjestene syns den var god. Merkelig da ingen på langbordet vårt syns det i hvert fall. Kunne heller tenkt oss creme bruleen som var på a la carte menyen. 4 ganger polpris er også en uting. Rart det sviktet her når de er så gode på alt annet på dette fantastiske stedet. Vi kommer gjerne igjen, men da vil vi heller velge fra menyen. Har spist blåskjell der tidligere, de var nydelige og servert med hjemmelaget focaccia. Frokosten på hotellet var forresten nydelig og serveringen av den glimrende løst i disse coronatider.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, gjest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre som spiste tre retters. Gravet hjort, kveite og hvit sjokolademousse.
Pale Ale fra Stokkøya og en god Crozes Hermitage. Utrolig godt alt sammen og servisen var rask og hyggelig. Vanskelig å finne noe å trekke for.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, eriksverre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Strandbaren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din