“Levde ikke opp til forventningene ”
Anmeldelse av Strandbaren

Strandbaren
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Stokkøya
Prisklasse: kr 833 - kr 8 326
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Vi hadde virkelig gledet oss til denne opplevelsen, men sitter igjen med intrykk av at stedet er underbemannet, travelt og desverre oppskrytt.
Først og fremst vil jeg si at jenta som serverte oss ved vårt bord gjorde sitt ytterste og virkelig stod på da hun skjønte at vi ikke var fornøyde, derfra får hun får 5 av 5 stjerner.
Likevel kommer hun ikke utenom at tempoet er enormt høyt, faktisk så høyt at servitørene glemmer å følge opp bordet og om maten var tilfredsstillende.
Det stod brød på bordet som en liten apertiser, men de hadde helt glemt å legge frem smør og aioli, det måtte vi be om. Vi fikk så en god forrett bestående av knekkebrød og røkt ørrett, som var så liten at hele gikk ned i ett jafs.
Deretter kom hovedretten, entrecôte med potetmos og annet godt tilbehør. Vi er vanligvis ikke så opptatt av å klage, men denne entrecôten var alt for godt stekt og var desverre både tørr og seig. Etter å ha ventet på oppfølging ved bordet i 10 minutter etter servering av hovedretten, ble vi utålmodige og tilkalte servitør. Vi fikk unnskyldninger og ble spurt om ny porsjon, men kunne da ikke få entrecôte da hele stykket var stekt slik. Dermed ble det kveite i stedet, til samme tilbehør. Kveita var helt ok, men ingen gourmet. Godt løst, men desverre ikke den retten vi var innstilt på. Desserten var veldig god!
Mitt tips er at de steker kjøttet heller litt mindre, medium rå, og etterstreber heller å steke det mer for de som ønsker det, og får mer ledelse og kontroll i restauranten.

1  Takk, ramonk2018

2024 av 127 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021

Både mat og service var på et høyt nivå. Velsmakende meny, og vinene foreslått til rettene passet meget godt til maten. Lite ventetid og generell god logistikk. Etter maten ble vi servert noen gode drinker basert på lokal gin i baren. Anbefales!

Takk, orjanS80
Anmeldt 14. juli 2021

Her er det mye som må endres( les forbedres). Opplevde manglende kunnskap, liten interesse for å selge restaurantens produkter og tildels ugrei adferd hos servitør( stor variasjon på vår opplevelse av måltidene fordi det hos «vår» ene servitør manglet nødvendig arbeidslyst/glede.) Adferd hos servitør kan ikke unnskyldes med travelhet i forhold til antall servitører og gjester inne og ute aktuelle dager. Maten var ok, men ikke mer og vin ble servert uten tilfredsstillende avkjøling. Vakker himmel , hav og solrenning - gratis skue i dette vakre landskapet og takk for det.

1  Takk, Martin G
Anmeldt 24. mai 2021 via mobile enheter

Nydelig mat med god service, vegetar rett til forrett var heilt nydelig og kveita likeså, lokal drikke ( øl) og god info om vin valg gjorde denne kvelden for en person heilt magisk. Utsikten hjalp selvsagt, sol og varmt er alltid bra, men denne plassen anbefales av meg

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Eirikreinsos
Anmeldt 11. april 2021 via mobile enheter

I påska hadde jeg gleden av å besøke Stokkøya og Strandbaren for tredje gang. Med begrensede rettigheter under pandemien leverte de igjen. Topp 6 retter med topp kokk. Og utrolige smakfulle alkohol frie drikker til de ulike rettene. Og tidligere på dagen - påskejazz, for 10 gang. En strålende opplevelse !

Dato for besøk: april 2021
3  Takk, herbjorn

Har du vært i Strandbaren? Del dine erfaringer!