Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott opplevelse, verdt turen!”
Anmeldelse av Den Sorte Gryte

Den Sorte Gryte
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Lødingen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020

Verdt kjøreturen, svært god mat og enestående service. Da de ikke hadde noen vegetarrett på menyen lagde kokken en vegetarrett kun til meg - det har jeg aldri opplevd før, fantastisk god service!
Veldig hyggelig atmosfære.
Gårdsbutikk hvor en kan smake og kjøpe produkter fra ysteriet, vi gikk for en VM-vinnende ostevariant som het Sprø Nordlænding.

Dato for besøk: juli 2020
    • Service
    • Mat
1  Takk, Sophiezep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 17 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Flott sted med fantastisk mat. Her får du alt fra kjebab, til hjemmelaget ostekake laget av geitemelk. Fabelaktig service, og vi stor koset oss med utsikt til alle geitene. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, thereseo252
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2018

God mat og fin opplevelse. Anbefales for familier med barn og som et turmål for lag og foreninger. God service.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Kristiina560
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Kjempekoselig gårdsbutikk og restaurant. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Flere smaksprøver i butikken. God mat i restauranten. Morsomt konsept at man kan sitte å se ned i geitefjøset imens man spiser.
Mulig det er flere aktiviteter utendørs når det e godt vær. Vi besøkte stedet når det regnet, og da var også alle geitene inne.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Merete Orkana A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018

Hyggelig gårdsrestaurant der en kan se både inn i geitefjøset og inn i osteproduksjon.
Lokalprodusert mat. Mer kortreist matt skal man lete lenge etter.
Spennende retter av hjemmelaget mat.
Blant annet kjekjøtt, som ikke er så vanlig å få tak i, men veldig godt.
Ost og kjøtt fra gården selges også i butikken i første etasje.

Dato for besøk: juli 2018
    • Service
    • Mat
Takk, Sproqet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Den Sorte Gryte, så også på

Lødingen, Nordland
Lødingen, Nordland
 

Har du vært i Den Sorte Gryte? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din