“Nydelig mat!”
Anmeldelse av Mama Rosa

Mama Rosa
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Lødingen
Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

Hyggelig betjening, maten kom raskt og kjempe god mat. Vi bestilte gresk biff og hvitløksnadder. Koselig plass med mulighet for å sitte ute. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, susanneya

Anmeldt 28. juli 2020

Min kone og jeg tok en tur innom for å få i oss en matbit. Betjeningen er meget behagelig og hyggelig. Min kone kjøpte biff og jeg en pasta, det smakte fortreffelig, faktisk så godt at vi kjøpte med oss en pizza til i kveld. Vi kommer tilbake ved en senere anledning 🙃

2  Takk, Rodney Å
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Ikke så mange spisesteder å velge i her i Lødingen , men Mama Rosa er helt klart verd et besøk. Vi var her ganske tidlig i sesongen ( begynnelsen av juni) så det var ganske liten trafikk her. Veldig hyggelig betjening og god mat ! Kommer gjerne igjen her 👍

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, trond116
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

God italiensk pizza med tynn bunn, lakserett og pasta. Hyggelig og rask servering. Alle 5 i vårt følge var godt fornøyd.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Gustav J
Anmeldt 25. august 2018

Veldig god pizza i hyggelige omgivelser både inne og ute med god utsikt over livet i Lødingen og havneområdet med ferga. Store porsjoner og rask servering.

Dato for besøk: august 2018
Takk, John-Henrik J

Reisende som så på Mama Rosa, så også på

Har du vært i Mama Rosa? Del dine erfaringer!