Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Outdoor Norway på
Havkajakkutleie
18 anmeldelser
fra USD 44,77
Mer informasjon
fra USD 111,51
Mer informasjon
fra USD 152,48
Mer informasjon
Anmeldelser (193)
Filtrer anmeldelser
193 resultater
Vurdering fra reisende
179
11
2
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
179
11
2
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 193 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter
Anmeldelse av: Havkajakkutleie

Vi hadde en super kjekk tur i vakre Sognefjorden . Dyktig og hyggelig guide , kan absolutt anbefales.
.

Takk, Ekab4046
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OutdoorNorway, Front Office Manager på Outdoor Norway, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Takk for din snille anmeldelse! Velkommen tilbake når som helst : -)

Mvh,
The Outdoor Norway Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

En super tur der du får spenning og nydelig natur. Lederen var helt super og vi fikk vite mye om historien i Voss. Det er en super tur for en familie som vil ha litt spenning i hverdagen. Jeg skal definitivt komme tilbake neste år.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 595anet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OutdoorNorway, Front Office Manager på Outdoor Norway, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hallo Ane,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen! Voss er virkelig et utrolig reisemål, den vakre naturen er bare en liten del av den!

Vi likte å ha familien her og i elven. Kom tilbake igjen snart!

Mvh,
The Outdoor Norway Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk tur, flinke guider! Opplevelse for livet, så dette anbefales til alle. Magisk natur var det også

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 129vibekea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OutdoorNorway, Front Office Manager på Outdoor Norway, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Takk for de fine ordene! Vi håper å se deg igjen neste år!

Mvh,
The Outdoor Norway Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Jeg var ganske sikkert på at jeg aldri noen gang skulle gjennomføre en rafting-aktivitet. Jeg var i grunn helt sikker.
Men da Voss passet perfekt som et stoppested på vår Norgesferie i år "Korona", begynte jeg å frykte hvor det bar. Spesielt fordi jeg er pappa til to tenåringsjenter og ei mor som med "livet som innsats" vil at ungene skal få oppleve alt livet har å tilby.
Søker man på "rafting Voss" på Google finner man ikke Outdoor Norway på de første sidene, men likevel ligger disse fantastisk sentral midt i sentrum (Vossevangen), ca. 100 meter fra de to største hotellene i tettstedet. På en diger gressplen, rett ved Vangsvatnet, ligger et kult glasshus hvor man kan booke rafting og andre typiske Voss-aktiviteter.
Vel, tilbake til gubben på snart 50 som skulle ut å drive rafting. Farget av videoer og bilder fra diverse medier var jeg selvfølgelig dritnervøs! Håpet om at universet ønsket meg vel og lot meg slippe unna denne galskapen, forsvant som dugg for solen da kona klarte å booke plass til fire over disk i glasshuset ved Voss Kultursenter. Men; det tok faktisk ikke mange minuttene ut i påkleding av egnet utstyr at jeg begynte å innse at det skulle bli et glass rødvin på meg nok en sommerkveld.
For de første får man på seg utstyr som trolig kan gjøre at du overlever noen timer i vannet med full storm i Nordsjøen. Kanskje. For det andre gir disse folka i Outdoor Norway inntrykk av at de har kontroll. Dette er de holdt på med i mange år. For det tredje skjønte jeg, etter å ha kryssforhørt sjåføren som kjørte oss til startpunktet, at det vi nå skulle få vær med på ikke var 5 meters fossefall og slalåm mellom steiner på størrelsen med hus. Det ble faktisk klart for meg at følelsen av en tømmerstokk på ville veier nedover en galskapelv som var mer hvit enn blå, ikke kom til å skje.
Nei dette var faktisk helt konge. Tusen takk til Outdoor Norway!
Så nå føler jeg meg faktisk superstolt over å ha gjennomført en raftingtur i en av verdens mest kjente raftingelver (Raundalselva ned til Palmafossen) uten å ha vært redd i ett sekund!
Det som er ekstra bra med Outdoor Norway at de ikke er en turistmaskin som prøver å få lest mulig folk gjennom på kortest mulig tid. De gir muligheten til å tilpasse turen etter ønsker og etter mestringsgrad. Det ble ikke akkurat noe "familietur" på oss, selv om det hadde vært mitt største ønske i forkant, men det ble en tur som passet både meg og ungdommen (og kona) helt perfekt.
Igjen – tusen takk. Dette kommer jeg til å gjøre igjen.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, KennethRordam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OutdoorNorway, Front Office Manager på Outdoor Norway, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hallo Kenneth!

WOW! Vi er ydmyke over den fantastiske gjenfortellingen av raftingopplevelsen din i sommer. Vi elsker å ikke bare vise fram elvenes natur, men også hjelpe folk å overvinne frykten og se hva de virkelig er i stand til. Du var en absolutt glede å ha med, og vi håper å se deg igjen i nær fremtid.

Tusen takk for anmeldelsen - vi håper dette er en opplevelse du aldri vil glemme : -)

Mvh,
Outdoor Norway Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

God service og hyggelige ansatte! Vi var en gruppe på 6 stk som raftet. Anbefales på det sterkeste :-)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Oflow
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OutdoorNorway, Front Office Manager på Outdoor Norway, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei Oda!

Takk for besøket og takk for dine snille ord. Håper å se deg/dere igjen - vi har mange flere opplevelser som venter på deg!

Mvh,
The Outdoor Norway Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser