Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Havkajakkutleie
21

Bestill på forhånd
fra
USD 39,41
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Outdoor Norway på
Havkajakkutleie
21 anmeldelser
fra USD 39,41
Mer informasjon
fra USD 98,17
Mer informasjon
fra USD 134,23
Mer informasjon
Anmeldelser (222)
Filtrer anmeldelser
222 resultater
Vurdering fra reisende
205
13
3
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
205
13
3
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 222 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Familierafting med Miro!
Bademulighetene for barna var bra underveis & guiden var kjempeflink! Vi kommer til og benytte outdoor norway igjen.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, 566tinea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Vi var en familie på 4 (to gutter på 6 og 10år) som var med på familierafting. Ruben var guiden vår og han gjorde opplevelsen trygg og god for hele familien. Han hadde stor forståelse for spente barn og ivaretok oss godt. Det ble en veldig kjekk og opplevelsesrik dag på elva,og både små og store storkoste seg. Tusen takk for en kjekk dag.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Fliven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Veldig profesjonelle, hyggelige og engasjerte guider (Ruben og Mathias) som gjorde opplevelsen trygg og spennnende. Anbefales virkelig!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, henriettebs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021

Kjempeflott raftingopplevelse, to barn på 11 og 13, samt 3 voksne storkoste oss på elva i dag. To små rafter for best opplevelse gjorde det ekstra actionfylt. Hyggelige og dyktige guider!

Litt dyrt, men likevel verdt pengene.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Susanne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter
Anmeldelse av: Havkajakkutleie

Dette ble en super dag for to familier på til sammen 8 pers. Med suverene Ruben i førersetet, blå himmel og 25 grader fikk vi først en nydelig tur over Vikafjellet. Målet var padling på Sognefjorden og det ble en nydelig dag. Padling, bading, lunsj på berget og en guide som både fortalte og lærte bort teknikk. Alltid tilstede og oppmerksom var Ruben en meget god guide, må ikke glemme kjøreferdighetene med henger og trange veier. Meget bra levert Outdoor Norway og Ruben!

1  Takk, Pablito73_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
OutdoorNorway, General Manager på Outdoor Norway, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2021
Google-oversetting

Thank you for taking the time to review Outdoor Norway. We are delighted you have enjoyed your whole experience. We aim to deliver an amazing experience for all our customers, so we are glad to hear you enjoyed yours. Ruben is an amazing human being and we are super happy to have him on our team!

Enjoy the rest of your travels.

Best regards,
Marcio Franco & Team Outdoor Norway

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser