“Stiv pris, men god burger”
Anmeldelse av Kjappen

Kjappen
Vurdert som nr. 13 av 23 Restauranter i Vossevangen
Anmeldt 25. februar 2023 via mobile enheter

Bestilte burgertallerken 160 gr til 200 og noe kr. Litt dyrt, men veldig god hamburger! Virker som et populært sted, mye folk innom.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, amalieomm

Anmeldt 5. juni 2022 via mobile enheter

Dårligste spisestedet på Voss. Vanvittig overpriset og kvaliteten på maten er horribel. De har et forsøk på Kebab som er historisk dårlig.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 613grimm
Anmeldt 5. juni 2021 via mobile enheter

VELDIG gode burgere, vi var 3 som kjøpte burgere der.
Betalte vel 219kr for en burgermeny 160g.
Kansje litt for stiv pris, men utrolig god service med nydelig mat gjorde opp for prisen.

skal prøves neste gang jeg er i nærheten.

anbefales

Dato for besøk: juni 2021
Takk, christerk1983
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Var her for å kjøpe burger på vei hjem til Bergen. Stedet er kjent for sine burgere. Og kjøpte softis og kuleis samtidig. Kan anbefale dette gatekjøkkenet

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Nina H W
Anmeldt 9. juli 2020

Kjempe hyggelige damer som serverte god og hurtig laget mat.
Store gode porsjoner, vi ble mett. Fikk desverre ikke mulighet til å kjøpe med oss i, men skulle gjerne gjort det. Kjempe utvalg: vanlig pinne is, soft is og kule is.

Takk, Silje E

Reisende som så på Kjappen, så også på

Har du vært i Kjappen? Del dine erfaringer!