Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 21:30
Se gjennom høydepunkter
Kjekk opplevelse.

Vi var noen arbeidskolleger som tok turen med banen for å se på utsikten og ta en pils på toppen... les mer

Anmeldt 2. mars 2023
RosslandR
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Spennende gondoltur

En spektakulær reise med fantastisk utsikt over Voss. Det kan være kaldt og vindfullt på toppen så... les mer

Anmeldt 12. juli 2022
Padleraua
,
Haugesund, Norge
Les alle 59 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Vossevangen
fra kr 4 500,00
Mer informasjon
fra kr 7 900,00
Mer informasjon
fra kr 3 500,00
Mer informasjon
fra kr 11 000,00
Mer informasjon
Anmeldelser (59)
Filtrer anmeldelser
59 resultater
Vurdering fra reisende
27
20
6
2
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
20
6
2
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 59 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk tur. Anbefales på det sterkeste.
Passer og om du har litt høydeskrekk. Utsikten på toppen er verdt turen

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Finnkokk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2020

Jeg visste at det ville koste nesten kr 1000 for oss tre å ta gondolbanen på Voss, men da vi fant ut at den i juni kunne tas for kr 500 valgte vi å ta turen. Jeg hadde aldri hoppet på til full pris, så her må Voss Gondol tenke seg om når det gjelder prispolitikk.

Banen er helt glimrende og anbefales for alle. Det var ikke så mye å ta seg til på toppen i snøsmeltingen, men det var en fin tur uansett. Restauranten var bra med et mer edruelig prisnivå enn selve banen

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

Turen opp med gondol og ned igjen er flott.
Det samme gjelder restaurant på toppen.
Pris nivået på turen og i restaurant er helt bak mål. Skam dere.

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, OnAir449983
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2019

Stor restaurant og bar på toppen. Flott sted å kose seg etter en fjelltur.
Gondolbanen er perfekt for ♿️.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, VEvjen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2019

Flott tur med gondolene opp og ned - behagelig tur - noe stiv pris for 1 familie..
Men restauranten på toppen har et stort forbedringspotensiale.
Barnemenyen står ikke til troende - med smaker på rettene barna definitivt ikke likte. (vi prøvde alle 3 på menyen)
I tillegg ble maten servert først til de voksne og 1 av rettene totalt glemt. Da vi påpekte dette ble vi ikke trodd, men måtte fremvise kvittering til servitør og hovmester. Da feilen ble akseptert, kom retten som siste barn måtte spise alen. Og den var ikke varm.
Noe oppstartsproblemer/utfordringer må kanskje forventes, men dette holder ikke mål.

Dato for opplevelse: august 2019
3  Takk, sveink_rei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser