Åpen i dag: Stengt
Kjekk opplevelse.

Vi var noen arbeidskolleger som tok turen med banen for å se på utsikten og ta en pils på toppen... les mer

Anmeldt 2. mars 2023
RosslandR
Bergen, Norge
Spennende gondoltur

En spektakulær reise med fantastisk utsikt over Voss. Det kan være kaldt og vindfullt på toppen så... les mer

Anmeldt 12. juli 2022
Padleraua
Haugesund, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Vossevangen
Anmeldt 17. juli 2020

Siden Ulriken i Bergen var under oppussing, så valgte vi å dra hit. Gondolen kjører ofte og har en fantastisk utsikt. Den vakre utsikten fortsetter også når du er på toppen og du kan finne snø der, så husk litt varme klær. Fine gåturer er det her også og en restaurant selvfølgelig. Det er litt liten variasjon i maten og litt dyr.

2  Takk, AST81
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Ny stor Gondol som tar deg fra Sentrum og opp på fjellet, her er det flott utsikt i alle retninger, fine stier og en flott restaurant hus.

1  Takk, TrysilKnutsen
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kort gondolferd til ekstremt høy pris. For 4 voksne kostet det kr1 610. Det er heller ikke noen form for ekstrem utsikt på toppen.

Takk, Trym V
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk tur. Anbefales på det sterkeste.
Passer og om du har litt høydeskrekk. Utsikten på toppen er verdt turen

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Finnkokk
Anmeldt 13. juni 2020

Jeg visste at det ville koste nesten kr 1000 for oss tre å ta gondolbanen på Voss, men da vi fant ut at den i juni kunne tas for kr 500 valgte vi å ta turen. Jeg hadde aldri hoppet på til full pris, så her må Voss Gondol tenke seg om når det gjelder prispolitikk.

Banen er helt glimrende og anbefales for alle. Det var ikke så mye å ta seg til på toppen i snøsmeltingen, men det var en fin tur uansett. Restauranten var bra med et mer edruelig prisnivå enn selve banen

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Jarle T