Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Denne forretningen er midlertidig stengt frem til 30.10.2021
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin måte for å få et overblikk over byen!

Det var fine vogner med forholdsvis mange sitteplasser. Vi tok dagens første tur, og da var vi kun... les mer

Anmeldt 3. juni 2021
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Fine gondoler, men stiv pris

Fine nye gondoler, tror det var åtte stykker, som tar deg fra sentrum og helt til topps. De går... les mer

Anmeldt 20. oktober 2020
Toneih
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 43 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Vossevangen
fra USD 426,23
Mer informasjon
fra USD 840,28
Mer informasjon
fra USD 791,57
Mer informasjon
Anmeldelser (43)
Filtrer anmeldelser
43 resultater
Vurdering fra reisende
18
14
6
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
14
6
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 43 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Rene og fine gondoler og null kø for å kjøre.Litt dyre billetter når man er en familie.Kommer raskt til toppen som er et godt utgangspunkt for turer.Prøvde ikke restauranten.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, Aramne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Lettvint måte å komme seg til "toppen" God logistikk og renhald. Resturanten på toppen har et venterompreget interiør og utforming. Anbefaler å kjøpe bilett på forhånd. Scanner biletten som du har på telefonen og vipps...så er du ombord.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, vakrevestland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Tok banen sammen med familien. Fikk egen vogn både opp og ned. Behagelig tur. Nydelig plass oppe, der man kunne gå små runder, eller gå videre på langtur.
Nydelig mat i restauranten, med akseptable priser. Det ene jeg kunne sette fingeren på, var at det var for lite barnestoler i restauranten. Det andre var prisen på selve banen tur/retur, for det var dyrt.
Ellers et veldig koselig opphold!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Elisabeth M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Flott tur, men litt kaldt. Fin plass å sitte å spise mat på restauranten. Vi gikk ned igjen og det var en fin tur, men litt bratt og vått siden det regnet litt i løpet av dagen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, larsingesj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Siden Ulriken i Bergen var under oppussing, så valgte vi å dra hit. Gondolen kjører ofte og har en fantastisk utsikt. Den vakre utsikten fortsetter også når du er på toppen og du kan finne snø der, så husk litt varme klær. Fine gåturer er det her også og en restaurant selvfølgelig. Det er litt liten variasjon i maten og litt dyr.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser