Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffet!”

Vossevangen Grill & Steakhouse
Vurdert som nr. 1 av 19 Restauranter i Vossevangen
Prisklasse: USD 11 - USD 32
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Maten var bra. Men måtte vente i 50 minutter på bestilling og fikk ikke drikken før vi spurte etter den. Etter bestillingen ble tatt tok det 30 minutter før maten stod på bordet. Kan hende grunnen til den lange ventetiden var at det var mye folk og lang kø utenfor restauranten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, runarjere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (242)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 242 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, bra betjening og veldig hyggelig eier som selv jobbet der. Det tok litt tid å få bord, men det var vært det! Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, larsingesj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Var her en søndag i juli, stedet var relativt fullt. Maten gav litt assosiasjoner til typisk norsk kromat, med ferdige potetbåter og enkle grønnsaker som tilbehør. Alt i alt helt ok, hverken mer eller mindre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, madyngen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte pizza maragrita og biff. Pizzaen var rett og slett dårlig. Smakte tomater og ferdigbunn. Biffen var ok men servert med 1 asperges og alt for mye overkokt brokkoli.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MonicaMalmin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

I disse Coronnatider satte eg og min bedre halvdel seg i "pensjonisthytta" og trillet en tur i nærområde. Frå Eidfjord styrte me mot Voss, (ikkje for noko ekstremt) der me parkerte i 2 dagar. På tur har me stort sett prinsippet at me nyttar oss av lokale spisestadar, så også her. Første kvelden gikk turen til Vossevangen grill og steakhouse, der me vart mottekne av ei smørblid servitør/hovmester som tiltrass for reserverte bord, ordna opp og fiksa oss bord. Menyen låg klar og me bestemte oss for lammefilet. Ett meget lurt valg. Kjøttet var utmerka, sausen likeså. Kan trygt anbefales. Dag 2 hadde me i utgongspunktet bestemt oss for ein annan plass, men der var det stengt, så me enda opp her igjen. 1 kyllingfilet og 1 hjortefilet vart bestillt og for meg som alltid går med hatt. Den tar eg av meg i respekt for kjøkken og service. Anbefales på det sterkeste med utgongspunkt i dei 3 ulike rettane me kjøpte. (PS! Creme Brulee'en får 6 av 6 mulige) Veit godt kor eg skal eta neste gong eg e på Voss.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Finnkokk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vossevangen Grill & Steakhouse, så også på

 

Har du vært i Vossevangen Grill & Steakhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din