“Særdeles hyggelig betjening. God mat. Litt dyrt.”

Vossevangen Grill & Steakhouse
Vurdert som nr. 1 av 23 Restauranter i Vossevangen
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 30. august 2020

Vi var å spiste en fabelaktig biff med husets vin som var god kvalitet som passer til retten. Fikk bord selv om det i utgangspunktet var fullt, og den beste service man kan få. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, dagharalda

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hadde sett at det kunne ta noe tid å få mat, men at det skulle ta 5 minutter å få en meny og ta ytterligere 10 minutter før vi fikk noe å drikke var en overraskelse. Etter dette var det som om vi var glemt, og etter ytterligere ventetid, en tur på toalettet og enda litt mer venting betalte vi for drikken og gikk videre. Svært synd, for vi hadde en svært sulten gutt med oss, og hadde sett gode anmeldelser av maten. Litt mer informasjon fra servitørene om at det var hektisk og litt estimater på hvor lang tid det ville ta å få maten hadde hjulpet.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, bareenmann
Anmeldt 29. juli 2020

Maten var kjempegod og enn fikk god service.
Men det er nok lurt å bestille bord , for her stod det kø utenfor flere kvelder mens vi var i Voss.

2  Takk, svaHaugesund
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

God mat og veldig hyggelig service!! Spiste enchilada med Vossaskinke, kan anbefales! Veldig hyggelig kelner!

Takk, arosness
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Maten var bra. Men måtte vente i 50 minutter på bestilling og fikk ikke drikken før vi spurte etter den. Etter bestillingen ble tatt tok det 30 minutter før maten stod på bordet. Kan hende grunnen til den lange ventetiden var at det var mye folk og lang kø utenfor restauranten.

1  Takk, runarjere

Reisende som så på Vossevangen Grill & Steakhouse, så også på

Har du vært i Vossevangen Grill & Steakhouse? Del dine erfaringer!