Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 173
Hotels.comUSD 174
PricelineUSD 173
ScandicHotels.comUSD 173
Orbitz.comUSD 174
ZenHotels.comUSD 193
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (121)
Filtrer anmeldelser
121 resultater
Vurdering fra reisende
30
37
27
19
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
37
27
19
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7075 av 121 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Gledet meg til å prøve ut det nye flotte scandic hotellet på Voss. Det er et fint hotell men mange skuffelser og irritasjon.
1. Restaurant stengt. Alle andre hotell har åpen Restaurant. Hvorfor de ikke har åpnet den, da det er veldig mange boende her er helt uforståelig.
2. Drinkene i baren var ikke gode
3. Dårlig renhold. Rommet var ikke skikkelig vasket (flekker og boss på rommet) og får jo da et dårlig førsteinntrykk.
4. 30 min kø for å spise frokost. Det er utrolig dårlig at der ikke er god nok kapasitet. Og at de helt klart er underbemannet. Tett i tett i kø er ikke noe særlig ift 1 meters regelen.
5. De er altfor strenge på smitteregler på noen punkt, som å ha stengt treningsrommet (treningssenterene er åpne) og sauna er stengt. (Spa avdeling på feks solstrand/Aleksandria er åpen). Mens du står tett i kø til frokost feks.
6. Hengte ut "clean my room" skilt på døra. Ble ikke rengjort.

Rett og slett dårlig service, men det er ikke servitørene eller resepsjonistene sin feil men ledelsen.
Veldig lite som gir mening ift smittevern her.
Skuffende opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ivbyen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære ivbyen
Takk for ærlig tilbakemelding etter ditt opphold på Scandic Voss.
Jeg er lei meg for at oppholdet ikke ble slik dere hadde forventet og skjønner at dere er skuffet
over fasiliteter som er stengt nå i denne perioden vi er inne i. Vi tar dette med oss videre i planlegging
av resten av sommeren. Takk!
Mvh
Evelinn og Team Scandic Voss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter


Romma og hotellet er fint, men det stoppar dar.

Vennen min fekk ein skittent rom, boss i skapene, skittent bad var bare toppen av kransekaka, sølv om ein kom i fem tida var ikkje romme klart.

Sjølv om hotellet var nesten fullt hadde dei ikkje opna restauranten. Det var stappfullt i baren. Dei hadde enkelt rettar i baren, maten var ok.
Det som ikke var godt var drinkar, dei smaka rett og slett vondt, ein kan ikkje ta 120 kr for ein drink som ikkje er lagd med skikkelige produkter. Dei prøver å spare tid og pengar med å ha ferdige miksa mojito smak, ikkje bra! Leiinga sit ansvar.

Det toppa seg med kø på 35 min til frukost, dei hadde alt for få på jobb noko hotell leiinga bør syta før. Vi hadde ikkje samvit til å klage på dette då det ikkje var servitørane sin feil. Mange bord var ikkje rydda grunna at det var for få på jobb. Scandic dykk kan ikkje tyne personalet så mykje.

Ellers var også treningsrommet og sauna var stengt, eg har denne sommaren vore på mange hotell og overnattingsstadar, ingen hadde desse fasilitetene stengd, dei burde åpne for det også på Voss Scandic. Det vikar som dei ikke har fulgt med i timen og streng på noko og slapp på noko mtp smittevern.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, hakkin886
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære hakkin886
Takk for konstruktiv tilbakemelding etter ditt opphold på Scandic Voss.
Angående renhold er det selfølgelig ikke akseptabelt, jeg regner med dette ble
rettet opp av vårt personale når dere sa ifra. De ferdigblanda drinkene er et nytt
produkt kalla "tails" som er på norsk er "drink på tapp". Her må jeg sjekke opp om bartender
kan ha miksa på feil måte, de skal jo ikke smake vondt. Takk for at du sier ifra.
Grunnet logistikk og koronatiltak som vi må ta hensyn til er det desverre noe ventetid på bord på
frokosten mellom kl 09-10.30, vi tilbyr derfor frokostpakker i resepsjon ved bestilling dagen i forveien for
dem som ikek vil stå i kø eller spise av bufffet. Håper du vil gi oss en ny sjangse ved en senere anledning så
vi får rettet opp igjen intrykket.
Mvh
Evelinn og Team Scandic Voss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Hotellet ligger sentralt til alt på Voss.
Det eneste utfordringen dette hotellet har er at det er umulig å sette av bagasje når du kommer med bil. At hotellet ikke har parkering er helt greit, men at en ikke kan laste av bagasje uten å risikere bot er en svakhet de må jobbe med.
Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Jorpeland_traveler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Jorpeland_traveler,
Tusen takk for hyggelig tilbakemleding etter deres opphold på Scandic Voss.
Vi er helt enig at logistikken ikke er den beste når du kommer med bil, heldigvis kommer
det en bedre løsning med parkeringshus vegg i vegg med hotellet på sikt.
Velkommen igjen!
Mvh
Evelin & Team Scandic Voss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi skrev på booking at vi ankom kl 1500. Ankom kl 1730. Hotellrom 2 stk ikke klargjort. Resepsjonist var mer opptatt av og ta telefonen men vi fikk tilslutt rom kl 1800. Dette er nok ett problem med opplæring og kundebehandling og vi håper dette ikke gjentar seg

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, arnt3800
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære arnt3800, takk for din tilbakemelding. Jeg skjønner at dere ble frustrert når rommet ikke var klart,
av ulike årsaker kom vi veldig på etterskudd denne dagen uten at vi klarte å få inn noe ekstra bemanning.
Det er selfølgelig veldig leit å vi må passe på at dette ikkje skjer igjen. Etter å hatt stengt en lang periode
er vi forsattt i en opplæringsperiode men det går heldigvis bedre dag for dag- Håper vi kan få sjangsen til å ønske deg velkommen igjen slik at vi kan få rettet opp igjen førsteintrykket.
Mvh
Evelinn & Team Scandic Voss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser