Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 156
Vis tilbud
Hotels.com
Travelocity
Expedia.comUSD 156
Booking.com
eDreamsUSD 164
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (132)
Filtrer anmeldelser
132 resultater
Vurdering fra reisende
34
39
31
19
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
39
31
19
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7681 av 132 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. juli 2020

Stedet i seg selv var svært bra, men i forhold til oppfølging av smitteværn med tanke på Covid 19 så var det overhode ikke bra i det hele tatt. Altfor mange samlet i resepsjon området ikke noen begrensninger der. Spisesituasjoner og tilrettelegging i spisesal var ikke bra overhode. Mange ting som burde endres på her og ikke minst påminnelse til gjestene og håndhygiene og bevegelsene i området. Gjestene burde ikke hente maten selv.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, lailakleiven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære lailakleiven,
Takk for din tilbakemelding, så kjekt å se at dere likte plassen. Vi tar smittevern på alvor
og har satt i gang en rekke tiltak som vi gjør hver dag. I tilegg har vi satt opp merking og skilting for å gjøre alle gjester oppmerksom på avstand og håndhygiene. Når myndighetene har åpnet opp for buffet forventer de alle fleste gjester dette til frokost, for dem som ikke ønsker det og vil holde seg unna andre tilbyr vi frokostpakker som kan hentes i resepsjonen og spises på rommet.
Mvh
Team Scandic Voss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Familien min reiste tilbake til voss og dro på tur på flåm. Vi ønsket å prøve et annet hotell, men siden vi hadde en flott opplevelse på scandic så vi bestemte oss for å sjekke inn igjen. Som forventet er rommet så rent. Folkens i resepsjonen var veldig hyggelige. Var morsom fordi sønnen min husket mannen som viste ham en magi, så han ventet å se ham igjen, men for trist at sønnen min ikke så ham. Nytt oppsett til frokost var ikke så bra, men jeg forstår at dette er på grunn av koronaen. Håper alt blir tilbake til det normale. Vil definitivt dra tilbake til dette hotellet om vinteren.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, matteE1096NE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære matteE1096NE,
Så kjekt å se at dere vill komme tilbake til Scandic Voss, jeg skal si til mannen med "magi" at dere hilser.
Ja det er desverre noen begrensninger på frokost gjennom sommerne. Håper å se dere tilbake igjen!
Mvh
Evelinn & Team Scandic Voss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Hadde sett fram til overnatting på Voss på et relativt nytt hotell, men det var ikke mye positivt å sette fingeren på her, annet enn at det var et fint design på hotellet. Rommet var ikke klart da vi skulle sjekke inn, da vi fikk rommet var det ikke vasket ut skikkelig. Fant gamle, uttørkede kontaktlinser i sengetøyet! Rommet var dessuten litt vel lite for en familie på 4. Sentral beliggenhet var et pluss, men ingen parkering når vi kom med bil. Det måtte vi fikse selv. Frokosten var heller ikke noe å skryte av; hardt brød når det endelig ble fylt på nytt, og kaldt pålegg som skulle vært varmt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, JeanGier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære JeanGier,
Takk for ærlig tilbakemelding, utrolig kjedelig å se at vi ikke klarte å leve opp til
forventningene. Renhold tar vi selfølgelig på alvor og dette skal jeg melde inn til vaskeriet
av vårt sengetøy. Vi er inne i en sesong der veldig mange sjekker ut sent og mange vil inn allerede kl 15.
Det gjør det utfodrende å få alle rom klar i tide desverre, spesielt når det er mange ekstrasenger som skal gjøres klar.
Vi beklager at dette gikk ut over dere! Håper dere vil komme tilbake ved en senere anledning så vi får vist oss fra en bedre side, som jeg vet vi kan :)
Mvh
Evelinn & Team Scandic Voss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Gledet meg til å prøve ut det nye flotte scandic hotellet på Voss. Det er et fint hotell men mange skuffelser og irritasjon.
1. Restaurant stengt. Alle andre hotell har åpen Restaurant. Hvorfor de ikke har åpnet den, da det er veldig mange boende her er helt uforståelig.
2. Drinkene i baren var ikke gode
3. Dårlig renhold. Rommet var ikke skikkelig vasket (flekker og boss på rommet) og får jo da et dårlig førsteinntrykk.
4. 30 min kø for å spise frokost. Det er utrolig dårlig at der ikke er god nok kapasitet. Og at de helt klart er underbemannet. Tett i tett i kø er ikke noe særlig ift 1 meters regelen.
5. De er altfor strenge på smitteregler på noen punkt, som å ha stengt treningsrommet (treningssenterene er åpne) og sauna er stengt. (Spa avdeling på feks solstrand/Aleksandria er åpen). Mens du står tett i kø til frokost feks.
6. Hengte ut "clean my room" skilt på døra. Ble ikke rengjort.

Rett og slett dårlig service, men det er ikke servitørene eller resepsjonistene sin feil men ledelsen.
Veldig lite som gir mening ift smittevern her.
Skuffende opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ivbyen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære ivbyen
Takk for ærlig tilbakemelding etter ditt opphold på Scandic Voss.
Jeg er lei meg for at oppholdet ikke ble slik dere hadde forventet og skjønner at dere er skuffet
over fasiliteter som er stengt nå i denne perioden vi er inne i. Vi tar dette med oss videre i planlegging
av resten av sommeren. Takk!
Mvh
Evelinn og Team Scandic Voss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser