Fint og nytt hotell, men med noen barnesykdommer.
Den ene heisen funket ikke, noe som førte til kø i trappene (!) stort sett hele tiden.
Det er også et minus at det ikke er parkering i forbindelse med hotellet, vi måtte et stykke ned i gaten (og fikk plass og rimelig parkering, men det ble et stykke å gå i regnet)
Bodde her etter det ble lov å åpne buffetene igjen og det var tilstander!
De som sjekket oss inn anbefalte alle å komme til frokost før kl. 09, vi stod et stykke bak i køen, så det var ikke bare oss som fikk den anbefalingen og det var tydelig da vi kom ned til frokost litt før kl. 09. Det var KAOS. Folk stod oppå hverandre, énmetersregel var glemt og siden det manglet verktøy til å ta brødskiver (tørre forøvrig) med, så var det fritt frem til å forsyne seg med bare hendene. Jeg så til og med en fyr som tok en brødskive og slapp den tilbake igjen. Ikke ok!
Vaffelkakene hadde sikkert vært hyggelige å avslutte frokosten med, men med ett jern og tre minutter per steking, ble det fort lang ventetid.
Det hadde forresten også vært fint om det fantes håndklær å stå på etter man har dusjet, rommet ble kliss bløtt