Hotellet var helt ok. Litt lite behjelpelige ansatte, svarte kort og var ikke særlig løsningsorientert. Jeg reiste alene med to små barn (4 og 5år) og det var ikke mulig å få middag levert på rommet. Middagen var for sen for at vi kunne spise alle tre, og da ble det umulig for meg å spise etter de var lagt.
Renholdet på hotellet var ikke bra under oppholdet. Vi bodde der i tre netter og ingen var inne å støvsugde, tømte boss eller skiftet håndklær. Selv om jeg hang lapp på døren om at jeg ønsket dette. Vi fikk en pose med hånklær og toalettpapir på døren (ikke nok til alle) og jeg måtte selv tømme bosset. Egentlig greit nok, men jeg forventer at dette blir gjort på et hotell. Gulvet var rimelig fullt av sand og smuler etter 3 dager, uansett hvor forsiktig man er med å ta av sko og spise pent. Jeg kommer nok ikke til å ha dette hotellet som førstevalg om jeg skal til Voss mer enn en natt. Frokosten var helt ok, grei hotell frokost. Litt kjipe på varm-maten, man måtte gå flere ganger for å få mer en det de beregnet på en person, selv om det ble sagt at det var til oss alle tre.
Ikke egnet for opphold for en voksen alene med små barn.
Ekstrasengen kunne trengt en myk overmadrass, det var kun hakket over å sove på gulvet.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering