Laveste priser for ditt opphold
ScandicHotels.com
Booking.com
Orbitz.com
Expedia.comUSD 144
Travelocity
Se alle 18 tilbud
Anmeldt 19. august 2020

Et nytt hotell med gode fasiliteter. Fin ute terrasse ved baren. Gjerne flere solsenger om sommeren. Parkering er på andre siden av hotellet og jernbanelinjen. OBS! ikke lov å kjøre inn til døra med bagasje.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Ingebjorg S V
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Kjære Ingebjorg S V, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter deres sommerferie på Scandic Voss.
Håper å se dere igjen i fremtiden.
Mvh
Evelinn & Team Scandic Voss

Anmeldt 9. august 2020

Hoveddøren til hotellet virket ikke, ene heisen virket ikke og var derfor mye venting. Trang korridor hvor renholderne måtte komme ut og flytte vognen til innhukk når vi skulle passere. Brannalarmen gikk først en gang når minste barnet var sovnet. Vi fortet oss ut og gikk ned alle trappene til nærmeste nødutgang. Her opplever vi at nøddøren er stengt fra utsiden og vi ikke kommer oss ut. Måtte gå opp igjen trappene og finne neste nødutgang. Dette var heldigvis bare en ansatt som hadde utløst alarmen med uhell. Når vi kommer inn igjen på rommet går alarmen ikke bare 1 gang og vi er på vei ut, men 3-4 ganger hvor den stopper igjen etter litt. Etter gjentatte ganger hvor barna var blitt livredde valgte vi å sjekke ut og sette oss i bilen og finne ett annet hotell. Hotellet gav tilbake pengene, som bare skulle mangle. Men ønsket ikke å gi oss en kompensasjon for denne utrolig dårlige opplevelsen med flere avvik. Hit fraråder jeg alle å reise.

Takk, Susannetv
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Susanne,
Tusen takk for din tilbakemelding. Det var leit å høre om deres dårlige opplevelse hos oss. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Det er blitt nøye evaluert og forbedringer er gjort, slik at det ikke skal skje igjen. Igjen beklager vi dette. Ha en fortsatt fin sommer! Vare hilsener fra Team Scandic Voss

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger mellom jernbanestasjonen og busstasjonen i Voss, derfor er det ikke tillatt/mulig å kjøre inn til hotellet med bil.
Utrolig upraktisk når du har med en i rullestol for eksempel, eller en barnevogn for den saks skyld.
Store fine rom, med veldig gode senger med motorstyring. Fint bad. Hotellet er nytt og det er lagt penger i kvalitet.
Lite kjøleskap på rommet, men det hadde vært fint med noen glass der også.
God frokost med en alvorlig mangel.
Det er ikke bacon! Et dårlig valg fra hotellet da det betyr at vi ikke kommer hit igjen, selv om det var et ganske bra hotell.

2  Takk, 944vidars

Hei 944vidars, Tusen takk for din tilbakemelding! Det var leit å høre om mangel på bacon. Kjøkkenet skal se hva vi får til her. Glass på rommet ved kjøleskapet, tas til etteretning. Når det gjelder parkering, jobbes det med forbedringer her. Kjekt å høre hotellet vårt var ganske bra ellers. Ha en flott sommer videre og velkommen tilbake! Varme hilsener fra Team Scandic Voss

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Hotellet ligget sentralt ved jernbanestasjonen og den nye gondol banen. Veldig ok rom, nydelig frokost og ikke minst særdeles hyggelig og serviceinnstilt personale i alle ledd. Restauranten var stengt pga covid-19, men flere andre spisesteder ligger en kort spasertur unna. Baren var åpen med flott terrasse hvor man kunne beundre vakre Voss!

1  Takk, kih61

Hei kih61,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og rating av ditt opphold hos oss!

Det var hyggelig å høre rommet var veldig ok, samt frokosten nydelig og det aller viktigste: særdeles hyggelig og serviceinnstilt personale i alle ledd :) Nå har vi også et lite, men godt mat tilbud i baren mellom 18-21 hver dag :)

Ha en fortryllende sommer videre og velkommen tilbake!

Varme hilsener fra alle oss i Team Scandic Voss

Anmeldt 3. august 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2020