Andre V
Bergen
Anmeldelse av Scandic Voss
2,0 av 5 boblerAnmeldt 17. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front OfficeScandic Voss, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. sep. 2020
Kjære Andre V, Takk for ytterlig tilbakemelding.
Vi tar dette med oss videre og setter pris på dialogen vi har hatt
rundt oppholdet ditt og må igjen beklage at vi ikke klarte å levere opp
til forventnignene.
      46.0 km fra Scandic Voss
      Se flere hoteller i Vossevangen
      Anmeldt 8. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Anmeldt 7. september 2020

• Reisetype: Reiste med venner
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Anmeldt 1. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Flott hotell, resepsjonen ligg i andre etasje når du kjem inn frå gata.
      Når me skulle sjekke inn vart me møtt av ei utrulig hyggeleg og smilande dame i resepsjonen. Hugsar dessverre ikkje namnet hennar, men hennar velkomst gjorde positivt inntrykk.
      Fint og luftig rom med utsikt over Vangsvatnet. Merka ingenting til trafikken utanfor. Fint med sofa og stolar i tillegg til seng. Og at det var kjøleskap på rommet.
      Etter dusjing er det vatn over alt. Minus at det ikkje er varme på badet.

Veldig mykje folk i frokostsalen, som ikkje nødvendivis bryr seg om tidene me er inne i med koronavirus. Men det var bra at det er satt ut mykje flasker med antibac.

Minus at det ikkje er parkering på hotellet.

1  Takk, 111anitan
      Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Kjære 111anitan, Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding og rate oss på Tripadvisor.
      Kjekt å se at dere hadde et flott opphold på Scandic Voss, Marianne i resepsjonen ble veldig glad for fine ord.
      Vi er heldig som har så mange flinke ansatte hos oss.
      Håper å se dere igjen snart, velkommen!

Anmeldt 19. august 2020

Et nytt hotell med gode fasiliteter. Fin ute terrasse ved baren. Gjerne flere solsenger om sommeren. Parkering er på andre siden av hotellet og jernbanelinjen. OBS! ikke lov å kjøre inn til døra med bagasje.

Takk, Ingebjorg S V
      Evelinn Gule Kolltveit, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Kjære Ingebjorg S V, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter deres sommerferie på Scandic Voss.
      Håper å se dere igjen i fremtiden.