splaugen
Bergen, Norge
Anmeldelse av Scandic Voss
1,0 av 5 boblerAnmeldt 26. nov. 2023
Dato for oppholdet: oktober 2023
Romtips: Velg et annet hotel på Voss.
Tor Andre Villmones, Daglig lederScandic Voss, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. des. 2023
Hei splaugen,

Tusen takk for besøket og for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding her. Veldig leit å høre at dere ikke er fornøyd.
Vi har prøvd flere ganger å nå deg på telefon, uten hell. Setter stor pris på om du kan ringe oss da vi gjerne vil snakke mer om din opplevelse. Spør etter Tor André.
Din tilbakemelding er også videresendt resoektive avdelingsledere. Takk igjen for at du sier fra!

Mvh
Tor André Villmones
Direktør
Scandic Voss
0.2 km fra Scandic Voss
0.1 km fra Scandic Voss
1.3 km fra Scandic Voss
3.1 km fra Scandic Voss
View of the hotel from the lake
3.3 km fra Scandic Voss
Enkel og rask bestilling
20.4 km fra Scandic Voss
Natural landscape
    20.4 km fra Scandic Voss
    Midttun Camping og Feriehytter
    23.3 km fra Scandic Voss
    Voss Fjellandsby Myrkdalen
    Ingen gebyrer, bare gode tilbud
    23.8 km fra Scandic Voss
    Se flere hoteller i Vossevangen
    Anmeldt 25. november 2023 via mobile enheter

På julebord med vennegjeng.
    Ok mat, super servering.
    Nedturen kom etter mat. Trubadur spilte men ingen plass å danse. Spurte i resepsjonen men fikk til svar, kan spørre i baren om dei kan rydde plass. Kanskje vår feil å ikkje sjekke om det var danseplass. Men uansett stor nedtur for oss. Kommer neppe att her.

Dato for oppholdet: november 2023
    Takk, 539bat
    Marianne Bruvik Kalleklev, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2023

Kjære 539bat,

Tusen takk for besøket - og for tilbakemeldingen din.
    Vi er veldig glad for å se at du likte godt julebordet og maten.

Når det gjelder plassmangel til å danse etter maten så tar vi selvfølgelig dette med i betraktningen til neste anledning! Vi beklager dette.

Beste hilsen
    Team Scandic Voss

Anmeldt 17. september 2023 via mobile enheter

Hotellet er sentralt plassert like ved togstasjonen. Vi ble godt tatt i mot, av hyggelige og hjelpsomme resepsjonister.
    Rommet var stort og romslig med parkettgulv. Ved sengen var det grus på gulvet, og også på lakenet i sengen.
    Ga beskjed i resepsjonen, og fikk da tilbud om nytt rom.
    Der ble servert buffet til lunsj og middag, og utvalget var rett og slett veldig kjedelig. Frokosten var hakket bedre.
    Ellers er hotellet nytt og flott, men har stort forbedringspotensial.

Dato for oppholdet: juni 2023
    Takk, Hellebor
    Marianne Bruvik Kalleklev, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2023

Hei Hellebor, Tusen takk for din tilbakemelding! Det var leit å høre om dårlig utvalg ved buffeen vår. Det var godt å høre du fikk tilbud om å bytte rom da det ikke var som det skal være ved ankomst: rent og pent. Det var kjekt å høre vi har hyggelige og hjelpsomme resepsjonister hos oss og en bedre frokost. Vi ønsker deg en fin høst og velkommen tilbake! Varme hilsener fra Team Scandic Voss

Anmeldt 16. september 2023 via mobile enheter

Når man betaler mer enn 2000 kroner for en natt, forventer man bedre renhold. Hårrester fra andre gjester fant man på badet! Dette er elendig rengjøring! I tillegg når er gjest på et hotell forventer man at man kan spise middag innenfor åpningstiden til restauranten. Men her var det et arrangement. Rett utenfor er det bord som var ledige som tilhørte baren på hotellet. Jeg har spist her før når det er lite gjester. Så jeg spurte om jeg kunne spise her. Nei det gikk ikke! Så i regnvær måtte jeg da finne en restaurant på byen! Dette er for dårlig service. Men nå har de en kunde mindre som bruker mye penger på arrangementer rundt om i Norge! Passer jo bra for ledelsen siden de tydeligvis ikke ønsker kunder!

Dato for oppholdet: september 2023
    Takk, johnsI2218VL
    Marianne Bruvik Kalleklev, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2023

Kjære johns12218VL, Tusen takk for din tilbakemelding! Det var leit å høre om din opplevelse hos oss. Vår husøkonom har fått tilbakemelding vedrørende dårlig renhold. Restauranten ser gjennom hva som skjedde her. Ha en fortsatt fin høst! Varme hilsener fra Team Scandic Voss

Anmeldt 2. august 2023

Moderne og flott hotell i sentrum av VOSS.
    Hotellet var nytt og var gode rom med gode senger.
    Det var også lett å bestille på nett, med god beskrivelse av rommet.
    Parkering og lademuligheter var et stort pluss også

Dato for oppholdet: juli 2023
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, Tour531764
    Marianne Bruvik Kalleklev, Guest Services / Front Office på Scandic Voss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2023

Hei Tour531764. Tusen takk for din tilbakemelding etter opphold hos oss på Scandic Voss! Det var kjekt å høre dere likte hotellet vårt, med parkering og gode lademuuligheter like ved. VI ønsker en riktig fint sommer videre og velkommen tilbake! Varme hilsener fra Team Scandic Voss

Anmeldt 28. juli 2023 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste - enormt knirking i dørene og litt i overkant mye at nesten ikke en arbeider ved hotellet snakker norsk. . Den kvinnelige barsjefen var direkte uhøflig og gjorde at man egentlig ikke hadde lyst til å handle i baren, men ellers var alle hyggelige. Veldig praktisk lokasjon i forhold til toget.

Romtips: Restauranten og bar området er for lite i forhold til antall gjester. Book bord til middag og vær tidlig ute med frokosten
    Dato for oppholdet: juli 2023
    Takk, ankilie

Hei Ankilie, Tusen takk for din tilbakemelding! Det var leit å høre din opplevelse i baren hos oss. Vår bar og restaurant ansvarlig er gjort oppmerksom på dette. Vår teknisk ansvarlig vil sjekke dørene våre for knirk. Det var kjekt å høre vi ellers har en god beliggenhet med hyggelig betjening. Vi ønsker dere en fin sensommer og velkommen tilbake! Varme hilsener fra Team Scandic Voss