“Lav kvalitet og svært dyrt!”
Anmeldelse av Malin Sushi

Malin Sushi
Vurdert som nr. 11 av 23 Restauranter i Vossevangen
Anmeldt 15. mars 2024

Vi forventet sushi av høy kvalitet med tanke på det høye prisnivået. Vi ble derimot servert sushi av enkleste sort, tilsvarende det vi hjemme i Haugesund vil omtale som billig-sushi. Tunfisken var blant annet forferdelig, og noe de burde la være å servere. Lokalene er helt ok, noe kaldt. Husets vin var ikke egnet til sushi, og forringet det allerede skuffende måltidet. Hyggelig personal og rask servering veide desverre ikke opp tilstrekkelig til at vi vil anbefale denne spiseplassen. Styr unna om du er glad i god sushi.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, linnehol

Anmeldt 27. februar 2024

Vi måtte vente over 40min på maten, nesten tom restaurant. Maten var helt ok på det beste, og forferdelige vårruller. Ikke gå her med små barn eller om du er veldig sulten.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, hannelistoug
Anmeldt 19. februar 2023

Utrolig god mat! Den var nydelig dandert på fatet og smakte aldeles nydelig! Har spist en del sushi rundt omkring, men dette er den beste sushien jeg har spist. Alle ingrediensene var helt ferske. Jeg har cøliaki men det var ikke noe problem -i motsetning til mange andre steder jeg har vært. Glutenfri soyasaus på bordet uoppfordret. Beste sushi ever!! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Monakle
Anmeldt 13. juli 2022

Menyen på nettsiden fristet med vegetarsushi. Da jeg dukket opp på restauranten hadde de imidlertid innført en sommermeny hvor det eneste vegetaralternativet var maki med agurk og avokado til 155 (!!) kroner. De ville ikke engang tilrettelegge på forespørsel. Dette var svært skuffende. Skal Malin sushi henge med i tiden bør de sørge for å ha et godt tilbud av vegetarsushi, samt være fleksible på kjøkkenet. Hvis ikke risikerer de å miste mange kunder. "Kom tilbake etter sommeren", fikk jeg beskjed om. Hva får dere til å tro at jeg vil det?

Dato for besøk: februar 2022
Takk, elisabethtG9467WB
Anmeldt 30. oktober 2021 via mobile enheter

Litt høg pris, men god og smakfull sushi. Bra utval av ulike typar sushirettar, rikhaldig meny med andre asiatiske rettar om ønskeleg. Kjem veldig gjerne tilbake!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, ingavik

Reisende som så på Malin Sushi, så også på

Har du vært i Malin Sushi? Del dine erfaringer!