kissesol
      1.5 km fra Fleischer's Hotel
      36.1 km fra Fleischer's Hotel
      Se flere hoteller i Vossevangen
      Anmeldt 25. mai 2019

Stoppet ved Fleischer for å spise lunch på vei fra østlandet til Bergen. Sjarmerende historisk hotell. Ble servert nydelig mat av en ung og hyggelig restaurant sjef som ikke visste hva godt han kunne gjøre for oss. Anbefales på det varmeste og her kommer vi gjerne tilbake.

Takk, kjjeid
      945aletteh, Salgssjef på Fleischer's Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake ved neste anledning!

Anmeldt 11. mai 2019 via mobile enheter

Flott og staselig hotell som ligger fint til. Mye byggeaktivitet nett nå men blir nok bra når det er ferdig. Hadde oppgradert rom, var stort men slitt, trekkfullt og luktet dårlig. Kan fint leve med forskjellige høydenivå og gamle ærverdige møbler osv i fellesareal, men rommene trenger oppgradering alle, og få vekk gamle tepper på gulv hadde hjulpet! Veldig bra frokost og hyggelig personale. Kommer gjerne igjen men da vil jeg be om et rom som er av nyere standard.

Takk, T257

Takk for din tilbakemelding! Flott at du legger merke til de historiske møblene vi har restaurert og satt tilbake på plass. Du har sannsynligvis fått tildelt et rom i den historiske delen av hotellet fra 1889. Noen av de rommene har vi ikke klart å fullføre oppgraderingen av før sesongen startet. Vi er imidlertid i prosess og fortsetter oppgraderingen av historisk del i oktober. Gi meg gjerne en lyd i forkant av ditt neste opphold, slik at vi kan få din tilbakemelding på rommene i historisk del etter oppussingen!

Anmeldt 11. mars 2019

Æreverdig hotell med flott beliggenhet og atmosfære. Fikk et rom som nok var noe slitt og hadde sett bedre dager. God og hyggelig service. Gir også pluss for god frokost med godt utvalgt, i en veldig flott matsal.

Dato for oppholdet: mars 2019
      • Reisetype: Reiste med venner
      1  Takk, Geir K
      945aletteh, Director of Sales på Fleischer's Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2019

Hei og takk for hyggelig tilbakemelding! Fleischer's Hotel ble etablert i 1864 og dagens bygning i sveitserstil er fra 1889. Vi pusser stadig opp og nå har tiden kommet for å ta rommene som gjenstår i den historiske delen av bygningen. Vi har begynt og håper å fullføre innen utgangen av 2019. Jeg håper du la merke til alle de flott historiske møblene som vi har pusset opp og satt tilbake i fellesarealene. Det skaper en historisk atmosfære å sitte i de samme stolene, rundt de samme bordene, med den samme utsikten og nyte tradisjonsrik mat. Nesten akkurat slik Keiser Wilhelm, Edvard Grieg og Kongen av Siam gjorde tilbake på slutten av 1800-tallet. Velkommen tilbake ved nærmeste anledning!

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Dette er et hotell me har brukt mange ganger før! Det er et flott hotell med fin arkitektur, flott service og trivelig betjening som får oss til å føle at me er velkommen!!
      Kjem definitivt tilbake. Kort veg til Voss sentrum med dine mange tilbud

Dato for oppholdet: desember 2018
      Takk, daalvsv

Takk for besøket og hyggelig tilbakemelding!

Det er kjekt å høre at dere setter pris på hotellet vårt, julebordtilbudet og vår trivelige betjening. Vår hensikt er å skape storslagne begivenheter og etter 155 år har vi erfaring som borger for kvaliteten. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen igjen ved nærmeste anledning!

Anmeldt 30. oktober 2018

Vi gjennomførte en konferanse på hotellet - med ca 60 deltagere. Vi ble godt tatt imot, fikk utmerket servering til frokost, lunsj og middag. Resepsjon, bar og restaurant er sjarmerende rom med karakter. Tilkomst til rom er via lange korridorer og både disse og rommene kunne hatt behov for noe oppussing. Renholdet er imidlertid godt og alt føles rent og trivelig. Det samme gjelder basseng og garderober. Betjeningen er vennlig og jeg følte meg veldig velkommen og godt ivaretatt. Alt i alt en fin ramme for et godt møte, arrangerer gjerne flere møter her.

Dato for oppholdet: oktober 2018
      Takk, Inge J

Tusen takk for besøket og din hyggelig tilbakemelding!

Fleischer's Hotel ble etablert i 1864 og bygningen i sveitserstil er fra 1889. Vi jobber med å beholde den historiske sjarmen og samtidig by på tidsriktige fasiliteter. Jeg er glad for at du la merke til det.
      Vedlikehold foregår fortløpende og neste gang du besøker oss vil du registrere at rommene i den historiske fløyen er under oppussing. Vi håper å fullføre jobben innen utgangen av 2019.
      Velkommen tilbake ved neste anledning!