Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Priceline
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (635)
Filtrer anmeldelser
635 resultater
Vurdering fra reisende
176
218
134
62
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
176
218
134
62
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 635 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020

Greit og reint rom, Men opplevelsen i barområdet var under enhver kritikk. Fikk beskjed om at de kom til bordet for å ta bestilling, satt ute på terrassen i 20 minutter. Det var en servitør ute og kikket på oss, men snudde fort ryggen til og gikk inn igjen. Flyttet oss så inn og satt i 20 min til. Ingen så oss. De som jobbet var veldig bevisste på å snu ryggen til. Endelig kom det en person å tok opp bestilling på drikke. Etter 15 minuttet gikk jeg til baren for å etterlyse og da viste det seg at glassene stod der, men ingen gadd å bære dem til bordet. Prøvde også å få en meny for matbestilling, men da kom drikkemenyen så matmenyen måtte jeg lete etter selv. Mat fikk vi etterhvert, og det var en jente som var under opplæring som ordnet det. Hun var veldig positiv, men resten av gjengen var mest opptatt av å snu ryggen til gjestene. Dette var en så dårlig opplevelse for oss at jeg vil advare alle mot dette hotellet, ja faktisk har jeg ikke lyst til å reise til Voss engang.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, 911annegrethel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Ventet 40 minutt på å få bestille drikke og mat. Vi gikk da til baren for å bestille, selv om det stod skilt at alle bestiller ble tatt ved bordet, men det fungerte IKKE! Purret på drikke etter 15 minutt, men det dukket fremdeles ikke opp. En time etter at vi kom fikk vi mat, men ikke drikke!

Tydligvis underbemannet? Kommer ikke tilbake, før det er endret.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Ellen V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Jeg og min dotter på 10 år tok en jentetur til Voss. Vi skulle kose oss på hotell da jeg hadde skadet kneet mitt og kunne ikke gjennomføre den planlagte ferien. Vi fikk et rom som var skittent. Jeg ga beskjed til resepsjon som sa - ok, jeg skal si det til vaskepersonell. Det var alt. Ikke en beklagelse, eller om de kunne gjøre noe for å rette det opp. Jeg ble ganske sjokket over mottagelsen. Jeg booket på telefon, og hadde da forventet at de fortalt at rommet vi skulle få var lengst vekk, helt ved siden av tog stasjon, der de roper ut ankomst og avganger. Man følte at man lå å sov på stasjonen. Prisen var saftig for en voksen og 1 barn så dette hadde jeg ikke forventet, men fint om jeg fått vite dette på forhånd, spesielt da jeg booket på tlf. Frokosten var tidsbestemt, så her fantes alle forutsetninger for at personale kunne forbered alt og at ting ikke var tomt når de vet at det kommer nye gjester på det tidspunktet. Men det var kjempetrist. Det føltes som om vi fikk "leftovers". Jeg vil ikke reise tilbake hit, jeg har vært der tidligere og hadde høye forventninger. De ble ikke innfridd. Ellers kunne det vært så bra i det flotte gamle huset. Bassengen og området rundt, trenger en skikkelig oppussing.

Romtips: Spør om rom mot vannet og i gamle delen, der er det nok mer stille om natten.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, elisabeththunstrom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ser at Fleischers hotell har fått en del dårlige kritikker for maten. Vi opplevde imidlertid god mat til en rimelig pris i baren. Med mht corona forholdsregler var ikke alt like bra utført av hotellet. Vi kunne ikke bestille ved baren. De kom bort og tok opp bestilling. Bra! Men når bi skulle betale derimot fikk vi beskjed om å gå i baren og betale. Vi sto som sild i en tønne ved baren i kø for å betale, samt en horde av mennesker tett innpå oss. Prøvde å holde meteren, men ble dyttet framover. Når vi skulle forlate baren måtte vi smyge oss mellom hordene med dukket hode så vi ikke skulle risikere å treffe på en supersmitter. For hopen på stort sett menn mellom 20 og 40 flyttet seg overhodet ikke! Det var også for tett mellom stolene i ytre paviljong. Her må dere gjøre bedre med betalingsmåten, hotell Fleischer.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, lilleba1950
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Hotellet er flott og med et unikt historisk sus over seg. Det er forventet at man må betale litt mer for et hotell med en slik historie og et slikt særnorsk særpreg. Med god service hadde oppholdet vært verdt prisen, men det var det altså ikke. Her kunne en familie på 5 spart flere tusenlapper på å bo et annet sted og likevel fått en helt annen service. Dette var skuffende. Rot i bestillingen, laaang ventetid i baren, laaang ventetid på maten, feil i matbestillingen, feil på regningen, en begrenset frokostbuffet som var svært dårlig organisert (vi har vært på flere hoteller som har løst dette på gode, effektive måter både med tanke på smittevern og effektivitet.Her sviktet begge deler), dvs.laaang ventetid på frokosten og ventetid på tjenester fra stuepikene Betjeningen er hyggelig og serviceinnstilte, man får vondt av dem der de løper og strever uten sjangs til å få gjort det de skal. Hotellet er underbemannet og gjesten betaler prisen. Spar pengene og velg et annet hotell denne sommeren. Håper at eierene bemanner opp, slik at dette hotellet kan bli den perlen det egentlig er.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, ruthirens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser