Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
CheapTickets
USD 237
Vis tilbud
Booking.comUSD 275
eDreams
FindHotel
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (642)
Filtrer anmeldelser
642 resultater
Vurdering fra reisende
177
220
135
64
46
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
177
220
135
64
46
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 642 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Jeg har vært på veldig mange hotel, men det er noe med dette hotelet som gjør meg så glad, får alltid en god følelse av å være her. Det er så koselig her.

Frokosten er helt fantastisk! Stor plass å sitte.

Elsker stilen på hotelet og rommet. Høyt over taket,rent, fine møbler og sist men ikke minst: SENGEN!, den er som en magisk sky, helt fantastisk.

Veldig deilig dusj, og såpene som er i dusjen lukter godt.

Gratis parkering.

Det beste hotelet, rett og slett!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kata9090
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestillte dette hotellet utifra spennende bilder når vi søkte etter overnatting. Hotellet så gammelt og ærverdig ut. Det stemte vel sånn noenlunde. Det var covid restriksjoner slik at frokosten ble i overkant komplisert. Vi ble også plassert i et tilbygg til hotellet og mistet dermed litt av den ærverdige atmosfæren. Det tok også i overkant lang tid å sjekke ut. Da resepsjonist ikke fant oss og mente vi allerede hadde sjekket ut. Men til slutt fant han riktig navn og vi kunne gjøre opp og reise videre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 67gauteEJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Etter å ha bodd her for første gang, kan jeg garantere at vi kommer tilbake! Det er absolutt ingenting å utsette på dette hotellet. Alt er helt i topp-sjiktet og verdt hver en krone. Skal jeg trekke frem noe ekstra, så må det være servicen. De ansatte er genuint opptatt av at du som gjest skal få den aller beste opplevelsen, og det er ingen tvil om at de har verdens beste arbeidsplass! En av de aller beste stedene jeg har bodd, i verden! Terningkast 6+

-Laila Borgen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Layce1982
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Betalte 2600 for en natt. Rommet middels og hadde behov for oppdatering. Sluk i bad/ dusj var tett. Dårlig service i bar og kelnerne var lite oppmerksom på gjestene. Måtte etterlyse meny som var ala carte i bar/restaurant. Frokosten var bra. Hyggelig oersonale i resepsjon. Gratis parkering :)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, UnniB_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Første gang jeg bodde her..
Ble imponert av størrelsen på rommet..Stort og God plass..
En god frokost hvor du kan bestille Omelett/Egg Bacon..
Og vi tok en 3-Retters middag...Med Ørret som hovedrett.
Og..Gratis Parkering...
1000 Takk for oss..Dette var bra...

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, gunnarhenriksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser