Alette Hjelmeland, Marketing på Fleischer's Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. mai 2023
Hei og takk for din tilbakemelding. Dette er forferdelig trist lesing. På vegne av Fleischer’s beklager jeg opplevelsen. Slik skal det selvsagt ikke være. Det har riktignok vært en ekstremt travel vintersesong, men likevel. Jeg tar dette opp internt for å finne ut hva som gikk galt denne helgen. Send meg gjerne en epost på alette@fleischers.no
Flott historisk interiør, fint rom, god seng. For det meste hyggelig betjening. Fin frokost, deilig forrett og dessert, men det kreves litt mer innsats for å få pommes frites, entrecote og indrefilet perfekt.
Romtips: Fint historisk hotell, mange turmuligheter
Spør 553elinf om Fleischer's Hotel
Takk, 553elinf
Alette Hjelmeland, Marketing på Fleischer's Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2023
Takk for besøket og for din konstruktive tilbakemelding! Vi skal se på dette og gjøre det bedre i fremtiden. Velkommen igjen ved nærmeste anledning!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet er sjarmerende, men her har de mye å gå på når det gjelder service og mat. Styr unna den rådyre hamburgeren i baren og den overprisete maten i matsalen. Vi fikk fisk som var rå, og carbonara som var kald. Fikk ny carbonara, men da uten saus.
Spør Siv21 om Fleischer's Hotel
Takk, Siv21
Flott hotell, men restauranten svikter virkelig. Det står en meny utenfor restauranten som på ingen måte stemmer overens med menyen man får inne på restauranten. Indrefileten vi fikk var av god kvalitet, men kald og ikke stekt som bestilt. Pasta carbonaraen var latterlig. Pastaen var overkokt og på et eller annet vis fremdeles tørr. Den ble servert uten noen form for saus med harskt bacon og svett parmesan. Eneste positive med denne retten var at den var liten. Jeg hadde ikke servert dette til hunden min. Når servitøren spurte om vi var fornøye og vi høflig svarte nei var hun på ingen måte overrasket og gjorde ingenting for å rette på situasjonen. Bo gjerne her, men gå et annet sted for å spise.
Romtips: Ikke spis her!
Dato for oppholdet: mars 2023
Spør Erik H om Fleischer's Hotel
Takk, Erik H
Elendig service,ALT går tregt unntatt å rydde bort glass, asjetter og bestikk mens man fortsatt er i gang m å spise; uhøflig og irriterende. Elendig utvalg på frokost, i tillegg til at d meste var tomt. Svært lytt på rommet. Iskaldt. Omtrent umulig å finne en ansatt som både forstår og snakker godt norsk- eller engelsk. OBS tilleggspakke Sen utsjekk er lureri; du betaler 250 kr for 1 time; dette oppgis ikke ved bestilling. Hotellet bør nytes utenfra (arktiktonisk interresant) og utover det unngås for enhver pris
Spør Elisabeth Ø om Fleischer's Hotel
Takk, Elisabeth Ø
Kjempe flott utsikt fra rommet til insjøen . Komfortabel dobbelseng, med flott bad som har badekar. Vi besøkte svømmehallen med boblebad , barnebaseng og hoved basseng . Det var helt fantastisk! Fronosten var veldig god. Ansatte var veldig medgjørlige og gjorde sitt beste for at vi skulle ha ett flott opphold. Anbefaler å dra hit spesielt i juletider
Dato for oppholdet: desember 2022
Spør W8899CNmilenab om Fleischer's Hotel
Takk, W8899CNmilenab
Alette Hjelmeland, Marketing på Fleischer's Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2024
Tusen takk for besøket og din hyggelige tilbakemelding. Så kjekt å lese at dere hadde et minneverdig opphold. Velkommen tilbake ved nærmeste anledning!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.