Knut M
11.7 km fra Fleischer's Hotel
Se flere hoteller i Vossevangen
2025 av 709 anmeldelser
Anmeldt 30. april 2023

Restauranten klarte ikke å servere barna sin mat samtidig med at de voksne fikk servert. Flere fikk mat som var for kald.Personalet kunne ikke servere drikke til maten, det måtte gjestene gå i baren for å kjøpe. Når baren på en hektisk lørdag er bemannet med en person, sier det seg selv at heller ikke dette fungerte særlig effektivt.
Alt i alt en skuffende opplevelse både når det gjelder mat og når det gjelder service

Takk, Ann-Iren H
Alette Hjelmeland, Marketing på Fleischer's Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2023

Hei og takk for din tilbakemelding. Dette er forferdelig trist lesing. På vegne av Fleischer’s beklager jeg opplevelsen. Slik skal det selvsagt ikke være. Det har riktignok vært en ekstremt travel vintersesong, men likevel. Jeg tar dette opp internt for å finne ut hva som gikk galt denne helgen. Send meg gjerne en epost på alette@fleischers.no

Anmeldt 23. april 2023

Flott historisk interiør, fint rom, god seng. For det meste hyggelig betjening. Fin frokost, deilig forrett og dessert, men det kreves litt mer innsats for å få pommes frites, entrecote og indrefilet perfekt.

Romtips: Fint historisk hotell, mange turmuligheter
Takk, 553elinf

Takk for besøket og for din konstruktive tilbakemelding! Vi skal se på dette og gjøre det bedre i fremtiden. Velkommen igjen ved nærmeste anledning!

Anmeldt 3. april 2023 via mobile enheter

Hotellet er sjarmerende, men her har de mye å gå på når det gjelder service og mat. Styr unna den rådyre hamburgeren i baren og den overprisete maten i matsalen. Vi fikk fisk som var rå, og carbonara som var kald. Fikk ny carbonara, men da uten saus.

Takk, Siv21
Anmeldt 2. april 2023

Flott hotell, men restauranten svikter virkelig. Det står en meny utenfor restauranten som på ingen måte stemmer overens med menyen man får inne på restauranten. Indrefileten vi fikk var av god kvalitet, men kald og ikke stekt som bestilt. Pasta carbonaraen var latterlig. Pastaen var overkokt og på et eller annet vis fremdeles tørr. Den ble servert uten noen form for saus med harskt bacon og svett parmesan. Eneste positive med denne retten var at den var liten. Jeg hadde ikke servert dette til hunden min. Når servitøren spurte om vi var fornøye og vi høflig svarte nei var hun på ingen måte overrasket og gjorde ingenting for å rette på situasjonen. Bo gjerne her, men gå et annet sted for å spise.

Romtips: Ikke spis her!
Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Erik H
Anmeldt 2. april 2023

Elendig service,ALT går tregt unntatt å rydde bort glass, asjetter og bestikk mens man fortsatt er i gang m å spise; uhøflig og irriterende. Elendig utvalg på frokost, i tillegg til at d meste var tomt. Svært lytt på rommet. Iskaldt. Omtrent umulig å finne en ansatt som både forstår og snakker godt norsk- eller engelsk. OBS tilleggspakke Sen utsjekk er lureri; du betaler 250 kr for 1 time; dette oppgis ikke ved bestilling. Hotellet bør nytes utenfra (arktiktonisk interresant) og utover det unngås for enhver pris

• Reisetype: Reiste alene
Takk, Elisabeth Ø