Vi var der først i påsken. Hadde leid suite, og bestilt tre retters middag(pakke). Her gikk egentlig alt galt fra start. Tidlig booking var ikke mulig, fordi det var påske. ( den kom nok veldig overraskende på dette året). Vi bestilte middag kl 18, men kunne ikke få den før 20, fordi Kamelen skulle spille. Da vi insisterte fikk vi mat kl 18, på rommet. Men fikk da en helt annen meny enn den vi hadde fått tilsendt, det var påske. Vi fikk nå bestilt noe, men det var slett ikke godt. Vi hadde bestilt suite med boblebad, men fikk beskjed at vi ikke kunne bruke det ved innsjekk. På toppen av alt så gikk strømmen på kvelden. Et døgn på Fleischers, som blei ganske redusert. Vi klagde, og fikk et døgn i kompensasjon- uten treretters middag, på et vanlig dobbeltrom. De ville gjerne at vi spiste hos dem og lovet oss en annerledes matopplevelse. Vi valgte å droppe det. Vi møtte heller noen gode venner, og tok oss en pizza et annet sted. Nå i september/oktober arrangerte Fleischers smalahoveslepp, med øltelt og fulle folk, som sist. Men vi tåler litt bråk. Rommet var greit, men frokosten var dårlig. Lite utvalg, ikke melk i dispenseres, slitne og trøtte ungdommer som dasset rundt. Skulle så gjerne ønsket at vi fikk en god opplevelse på denne turen, men det ser ut til at storhetstiden er over og at man sliter med både rekruttering av ansatte og satsing på salg av øl for å tjene penger. Det kunne vært så flott, men blir bare sørgelig og slitent.