Carro0612
Haugesund, Norge
Anmeldelse av Fleischer's Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 20. jan. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2024
Romtips: Midt i sentrum og rett med gondol opp i skitrekket. Perfekt for skiferien
Alette Hjelmeland, MarketingFleischer's Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. jan. 2024
Takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding! Velværeavdelingen står på agendaen :-) Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen ved nærmeste anledning!
0.2 km fra Fleischer's Hotel
      Flåm Marina
      46.5 km fra Fleischer's Hotel
      Se flere hoteller i Vossevangen
      Anmeldt 13. oktober 2023 via mobile enheter

Slitt hotell men med historisk sjarm. Hyggelige folk i resepsjonen. Sengene var nye og gode. Ok frukost med greit utvalg av mat. Dårlig merking av allergener, med unntak av ein glutenfri seksjon. Åt i restauranten eine kvelden, og det var ikkje ein god opplevelse.

Dato for oppholdet: oktober 2023
      Takk, 54marih
      Alette Hjelmeland, Marketing på Fleischer's Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2024

Takk for besøket og din tilbakemelding! Fleischer's er et frittstående og familieeiet og drevet hotell som runder 160 år i 2024. Vi prøver så godt vi kan å holde det vedlike og ivareta den historiske sjarmen. Takket være våre mange gjester klarer vi dette. Jeg er glad for at du ser sjarmen i at gulvene kanskje knirker litt noen steder. Velkommen igjen ved nærmeste anledning!

Anmeldt 9. oktober 2023 via mobile enheter

Vi var der først i påsken. Hadde leid suite, og bestilt tre retters middag(pakke). Her gikk egentlig alt galt fra start. Tidlig booking var ikke mulig, fordi det var påske. ( den kom nok veldig overraskende på dette året). Vi bestilte middag kl 18, men kunne ikke få den før 20, fordi Kamelen skulle spille. Da vi insisterte fikk vi mat kl 18, på rommet. Men fikk da en helt annen meny enn den vi hadde fått tilsendt, det var påske. Vi fikk nå bestilt noe, men det var slett ikke godt. Vi hadde bestilt suite med boblebad, men fikk beskjed at vi ikke kunne bruke det ved innsjekk. På toppen av alt så gikk strømmen på kvelden. Et døgn på Fleischers, som blei ganske redusert. Vi klagde, og fikk et døgn i kompensasjon- uten treretters middag, på et vanlig dobbeltrom. De ville gjerne at vi spiste hos dem og lovet oss en annerledes matopplevelse. Vi valgte å droppe det. Vi møtte heller noen gode venner, og tok oss en pizza et annet sted. Nå i september/oktober arrangerte Fleischers smalahoveslepp, med øltelt og fulle folk, som sist. Men vi tåler litt bråk. Rommet var greit, men frokosten var dårlig. Lite utvalg, ikke melk i dispenseres, slitne og trøtte ungdommer som dasset rundt. Skulle så gjerne ønsket at vi fikk en god opplevelse på denne turen, men det ser ut til at storhetstiden er over og at man sliter med både rekruttering av ansatte og satsing på salg av øl for å tjene penger. Det kunne vært så flott, men blir bare sørgelig og slitent.

Romtips: Grei parkering. Underbemannet stort sett på alle hotellets tilbud.
      Dato for oppholdet: oktober 2023
      1  Takk, ainaa470
      Anmeldt 19. august 2023 via mobile enheter

Langweekend for å feire min manns 70 års dag i lag med familien, totalt 10 stk.
      Veldig god oppfølging fra Maria på bookingen hele tiden, endringer, ønsker, ekstra service, alt tatt på strak arm og utført på beste måte.
      Vi bestilte oppholdet allerede i januar 2023, og hadde fått anbefalt hotellet fra venner og lest anmeldelsene her, men utpå våren var det kommet noen dårlige anmeldelser, spesielt på maten, så ble jo skeptisk. Fikk avklart med Maria og hun lovet at det nå var i orden.
      Ja, hun holdt ord, og da spesielt middagsbuffeten, for et utvalg, og veldig god mat. Og hyggelige kelnere.
      Frokosten var ikke fullt så bra, men det har kanskje noe med at vi er sent ute, iallefall ganske tomt på fatene en halv time før stengetid.
      Bassenget og boblebadet var populært blant både små og store.
      Kan virkelig anbefale Fleicher’s Hotel, både til bursdagsfeiring og partur, ja, alle vil trives her.

Romtips: Anbefaler rom med utsikt mot vannet.
      Takk, esthermarief_raask

Tusen takk for deres besøk og din veldig koselige tilbakemelding! Den er videreformidlet internt, til stor glede for oss alle. På et frittstående familieeiet hotell er det korte linjer mellom ledelse og ansatte. Det gjør oss endringsdyktige. Våre gjesters tilbakemeldinger tas på største alvor og dårlige matopplevelser kan vi ikke leve med. Livet er for kort. Velkommen tilbake ved nærmeste anledning!

Anmeldt 18. august 2023

Fin terrasse med fin utsikt. Buffen på kvelden var helt ok, men ikke noe mer en det. Frokosten var meget begrenset. Spurte etter smør, men fikk ikke svar. Muligens så forsto ikke betjeningen verken norsk eller engelsk? Rommet var helt ok, men teppe på gulvet og man må stå i badekaret og dusje.

Takk, Ånund L
      Anmeldt 11. august 2023

Bodde på Fleicher Motell. Ble fortalt at standarden var bra da vi booket. Motellet har råtne/ muggen ytterkledning og punktert vindu ved spisebord med utsikt mot vannet. Ellers er beliggenheten ved vannet bra.

Takk, Steinar B