Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten smakte ikke vondt, men...”
Anmeldelse av China house

China house
Vurdert som nr. 17 av 19 Restauranter i Vossevangen
Beskrivelse: Chinahouse har kinesiske og norske rettar og ligg sentralt plassert på Hestavangen, midt i Voss sentrum. På menyen: * Kinesisk og norske matretter * Barnemeny * Lunsjtilbod og middag * Take away
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Chinahouse har kinesiske og norske rettar og ligg sentralt plassert på Hestavangen, midt i Voss sentrum. På menyen: * Kinesisk og norske matretter * Barnemeny * Lunsjtilbod og middag * Take away
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Maten smakte ikke vondt, men den var heller ikke spesielt god. Smakte som frossenmat , men grønnsakene var faktisk ok tilberedt. Servitørene var både uerfarne og uinteresserte i oss som gjester.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 109kajab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 67 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Ser det er mange som er missfornøyde med stedet, men vi hadde en flott opplevelse. Maten var varm,smakfull og utrolig god. Grønnsakene var friske og kjøttet mørt. Alt i alt en fin opplevelse...Det som trakk ned var at det var for lite kelnere og lite påfyll og stell på toalettene

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Roger5382
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020

Utrolig dårlig mat. Virker som det er kjøpt i frysedisken og tint. Løp mens dere kan!! Spiste halve måltidet før jeg neste kreperte.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, h_vardw2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Biff med stekte nudler. Ekkel konsistens og null smak. Minner om mikromat, men Fjordland er foretrukket.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, E1009JOmarcush
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2019

Varmet i mikro
Her må noen ta tak det her er for dårlig
Bare tynn suppe som kommer rett fra mikroen.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Felix H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China house, så også på

 

Har du vært i China house? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din