Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fortjener et besøk - rause porsjoner”
Anmeldelse av China house

China house
Vurdert som nr. 17 av 19 Restauranter i Vossevangen
Beskrivelse: Chinahouse har kinesiske og norske rettar og ligg sentralt plassert på Hestavangen, midt i Voss sentrum. På menyen: * Kinesisk og norske matretter * Barnemeny * Lunsjtilbod og middag * Take away
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Chinahouse har kinesiske og norske rettar og ligg sentralt plassert på Hestavangen, midt i Voss sentrum. På menyen: * Kinesisk og norske matretter * Barnemeny * Lunsjtilbod og middag * Take away
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

3 poeng for maten og 4 poeng for speed & service. Ingen venting på bestilling ved bordet, og maten kom utrolig raskt, bare noen få minutter etter bestilling. Varm og i rause porsjoner. Ikke super - spennende Kina - mat, men helt ok. Chilli - marinerte kongereker var «hotte», stekte biffnudler gode. Greie barneporsjoner. Vi forlot stedet stappmette og fornøyde.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, chrispatrickr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 67 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

God mat, maten kom raskt og vi var personer fra 6 år.

God vårrull
God rett for vi voksne. Vi kjøpte hot pan retter og den var god!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, larsingesj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Maten smakte ikke vondt, men den var heller ikke spesielt god. Smakte som frossenmat , men grønnsakene var faktisk ok tilberedt. Servitørene var både uerfarne og uinteresserte i oss som gjester.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 109kajab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Ser det er mange som er missfornøyde med stedet, men vi hadde en flott opplevelse. Maten var varm,smakfull og utrolig god. Grønnsakene var friske og kjøttet mørt. Alt i alt en fin opplevelse...Det som trakk ned var at det var for lite kelnere og lite påfyll og stell på toalettene

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Roger5382
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020

Utrolig dårlig mat. Virker som det er kjøpt i frysedisken og tint. Løp mens dere kan!! Spiste halve måltidet før jeg neste kreperte.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, h_vardw2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China house, så også på

 

Har du vært i China house? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din