Formålet med reisen var 7-fjellsturen i Bergen, men etter å ha blitt inspirert av ulike... les mer
Jeg ble overasket av noen venner med en tandemhopp. Jeg fikk ikke tid å realisere hva som var i... les mer
Helt fantastisk opplevelse! Ekstremt dyktige personer du hopper med, og ikke minst flinke personer som filmer. Veldig inkluderende miljø!
Tusen takk for din tilbakemelding. Så godt å høre at du synes instruktørene og kamerafolket vårt er dyktige og flinke. Og miljøet - sant det er helt spesielt?
Kanskje du kommer tilbake for å hoppe alene neste gang?
Opplevelse for livet og kribling i magen!! For en fantatisk gjeng på bakken og i luften☀️Anbefales på det sterkeste!!
Tusen takk for knall anmeldelse. Så glad for at du fikk en opplevelse for livet og at det gav deg kribling i magen - det er jo akkurat det vi jobber for å oppnå. :)
Håper du kommer tilbake!
Fritt fall- heilt magisk!! Ga adrenalinkick som varte i timevis etterpå😊 Instruktøren utstrålte tryggheit, og saman med kameramannen lagde dei ein fin og god atmosfære for oss😊 Vert berre glad av å sjå hoppet igjen på filmen i ettertid🤗
Åj, så fin tilbakemelding - jeg blir glad av å lese om opplevelsen din. <3
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. :)
Håper du kommer tilbake for å hoppe selv en gang, og være med på å spre god stemning.
Fantastisk opplevelse med dyktige og hyggelige instruktører. Ett kikk som ikke kan beskrives. Instruktør og kameramann var virkelig profesjonelle.
Helt enig - dette kicket kan nesten ikke beskrives! :) Tusen takk for din tilbakemelding, så godt å høre at instruktørene og kamerapersonene var dyktige, hyggelige og profesjonelle. :) Velkommen tilbake en annen gang. :)
Det første som møtte oss var ett kjempe fint og velstelt ute område. God parkeringsmuligheter, både for personbil og bobiler. Det går også an å overnatte på området, enten i bobil/campingvogn eller telt, mulig de og leier ut rom (dette har jeg ikke verifisert).
Stor lekeplass for barn og ett eget klatre tårn. Det er kafé på området, og gode muligheter for å sitte både ute og inne. Koselige områder med hengekøyer, bade stamp og grill muligheter.
Vi ble møtt av ett kjempe hyggelig personell, alt fra personen som sjekket oss inn i resepsjonen til instruktør og kameramann. Alle var kjempe støttende og informative, og svarte på det vi måtte lure på. Vi var ganske så nervøs siden vi var førstegangs hoppere, men de gjorde en god jobb med å berolige oss.
Vi var to stk som reiste sammen og fikk være med i samme fly og hoppet ut etter hverandre med hver vår instruktør. Instruktøren var kjempe flink. han forklarte hva som skulle skje og viste hva som skulle gjøres. Dette gikk han igjennom to ganger. Han fremstod rolig, veldig profesjonell og hadde full kontroll på hva han gjorde, dette gjorde en ellers veldig nervøs dame meget rolig og gjorde at opplevelsen ble mye bedre. Kameramannen gjorde en kjempe god jobb med å forevige minnene fra dagen. Han var kjempe flink med å gjøre situasjonen artig og man glemte litt hva man egentlig skulle gjøre. Bildene/videoer kom samme dagen som vi hoppet.
Det å hoppe i fallskjerm var en opplevelse uten like. Ett adrenalinkikk i en helt annen liga. Det går i grunn ikke an å beskrive, det må bare oppleves.
Lurer du på om du burde gjøre det? Ikke tenk mer, bare gjør det, du vil ikke angre:)
Tusen hjertelig takk, Julianne, for din nydelige tilbakemelding. Her har du virkelig greiet ut om akkurat de tingene som betyr alt for oss - at vi har et stort og inkluderende område som det er mange muligheter på. Hos oss er det åpent for alle. Og også at vi har hyggelig og dyktig personell som gjør sitt ypperste for at du skal få denne fantastiske opplevelsen for livet, på dine premisser. :)
Jeg håper du enda lever på tandemhoppet ditt, og at du kanskje vurderer å komme tilbake?
Instruktør og kameramann var virkelig profosjonelle!👏👏 Dette gjorde at hele opplevelsen berre kunne nytes❤️ Fritt fall delen var virkelig en opplevelse, men stillheten og opplevelsen av å sveve var magisk. Dette var minne og opplevelse som jeg gjorde sammen med min sønn og svigersønn og som jeg ikke ville vært foruten. Plassen det ligger på er tilrettelagt både for barn og vaksne med kafé og lekepark.
Så kjekt å høre tilbakemeldingen din om fallskjermhoppet ditt! Frittfall er bare helt magisk.
Jeg håper dere kommer tilbake ved en senere anledning. :)