Det var helt fantastisk. Selve skydiven var bare dritgøy og dritbra. Jeg følte meg helt trygg med... les mer
Bra opplegg med meget gode folk til å arrangere. Profft fra A-Å som frister til gjentakelse. Meget... les mer
Helt fantastisk , proff opplegg, kjekt folk og flott gjennomført. Beste opplevelsen ever
Kan sterkt anbefales
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse med så fine ord. :) Det er virkelig spesielt å få tilby noe så rått som folk liker så godt. :)
Håper virkelig du kommer tilbake ved en senere anledning. :)
10/10, rett og slett helt fantastisk!! Sykeste jeg har gjort. Veldig proffe folk og hele opplegget var trygt og godt, frister til gjentagelse!
Sykt gøy at du valgte å hoppe tandem hos oss, og tusen takk for fine ord. :) Vi står på for å levere den beste og tryggeste opplevelsen, og vi håper at du tar turen igjen.
Helt fantastisk opplevelse! Ekstremt dyktige personer du hopper med, og ikke minst flinke personer som filmer. Veldig inkluderende miljø!
Tusen takk for din tilbakemelding. Så godt å høre at du synes instruktørene og kamerafolket vårt er dyktige og flinke. Og miljøet - sant det er helt spesielt?
Kanskje du kommer tilbake for å hoppe alene neste gang?
Opplevelse for livet og kribling i magen!! For en fantatisk gjeng på bakken og i luften☀️Anbefales på det sterkeste!!
Tusen takk for knall anmeldelse. Så glad for at du fikk en opplevelse for livet og at det gav deg kribling i magen - det er jo akkurat det vi jobber for å oppnå. :)
Håper du kommer tilbake!
Fritt fall- heilt magisk!! Ga adrenalinkick som varte i timevis etterpå😊 Instruktøren utstrålte tryggheit, og saman med kameramannen lagde dei ein fin og god atmosfære for oss😊 Vert berre glad av å sjå hoppet igjen på filmen i ettertid🤗
Åj, så fin tilbakemelding - jeg blir glad av å lese om opplevelsen din. <3
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. :)
Håper du kommer tilbake for å hoppe selv en gang, og være med på å spre god stemning.
Fantastisk opplevelse med dyktige og hyggelige instruktører. Ett kikk som ikke kan beskrives. Instruktør og kameramann var virkelig profesjonelle.
Helt enig - dette kicket kan nesten ikke beskrives! :) Tusen takk for din tilbakemelding, så godt å høre at instruktørene og kamerapersonene var dyktige, hyggelige og profesjonelle. :) Velkommen tilbake en annen gang. :)