Formålet med reisen var 7-fjellsturen i Bergen, men etter å ha blitt inspirert av ulike... les mer
Jeg ble overasket av noen venner med en tandemhopp. Jeg fikk ikke tid å realisere hva som var i... les mer
Fantastisk opplevelse! Kjempe trivelige folk og skikkelig fin plass med en god vibe:) Instruktørene var kjempe flinke til å forklare hoppet og var to kjekke karer!
Desidert den beste opplevelsen i mitt liv! Følte meg veldig trygg under hele opplevelsen og hadde en veldig flink og dyktig instruktør Mattis. En ubeskrivelig følelse å hoppe ut på 14 000 meter i fritt fall.
Vil anbefale tandemhopp til hver og en som elsker fart, spenning og adrenalin. En opplevelse jeg aldri vil glemme.
Utrolig gøy at alt blir filmet og tilsendt på e-post rett etter hoppet. Det blir også tatt mange flotter bilder! Creds til kameramannen👌🏻
Vil definitivt gjøre det igjen!
En helt fantastisk opplevelse, som virkelig kan anbefales. Stor takk til instruktøren som gjør at det føles helt trygt og helt naturlig å hoppe ut fra 4 500 meters høyde 😀 - det var bare å nyte flyturen og tandemhoppet.
Dyktige instruktører som ga gode instrukser og et veldig beroligende vesen fra begge (instruktør og kameramann)
Tusen takk for din tilbakemelding. Veldig hyggelig at du synes både instruktøren og kameramannen var dyktige. Vi håper du kommer tilbake i 2023. :)
Tusen takk til Skydive Voss for ei fantastisk oppleving frå start til slutt. Vi overnatta i klubbhuset, som hadde alt vi trong til ein billig penge. Trivelig betjening og ikkje minst flinke tandeminstruktørar. Følte meg trygg til trass for høgdeskrekk. Ei oppleving for livet!
Heia Marianne - tusen takk for din tilbakemelding. Så kjekt å høre at du hadde en fantastisk opplevelse her hos oss. :)
Fallskjermhopping er virkelig noe for å utfordre høydeskrekken. Kanskje du til og med kommer tilbake i år?
Veldig profesjonell gjeng. Vart ekstremt godt motteke. Svært godt filma og redigert. Tusen takk til Skydive Voss som sørga for ei ellevill oppleving. Eg kjem attende.
Så kjekt å høre at du hadde en ellevil opplevelse her hos oss og at du synes det var en profesjonell gjeng du møtte hos oss. Vi strever etter å være aller best!
Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi gleder oss til du kommer tilbake. :)