Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God sushi og wok ”

Restauranthuset Malin Voss
Vurdert som nr. 3 av 19 Restauranter i Vossevangen
Kjøkken: Europeisk, Japansk, Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi dro innom for en lunsjmiddag og ble ikke skuffet. Fine lokaler og god mat. Kjæresten var spesielt fornøyd med woken.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, asmundg2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (122)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 122 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi prøvde to forretter. Fiskesuppen var uten smak og fylde, muligens spor av laks. Grillspyd med salat og «saus» besto av rå kylling med et salatblad og chilisaus fra flaske. Muligens sushien er bedre, men nevnte forretter bør fjernes fra menyen.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, audbloddervikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Maten er svært god, servicen er upåklagelig og du får hurtig og god hjelp. Vi delte en 10-biters sushi, hun fikk torsk, jeg spiste spareribs og 4-åringen hadde nuggets. Alle var fornøyd, mett og likevel med plass til eplekake og is til dessert. Anbefalt spisested.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, bareenmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Jeg bestilte American Burger. Brødet var tørt, hardt og trolig noe ala First Price. Burgerkjøttet hadde hard konsistens, og hadde null smak og null saftighet. Baconstykket var svidd. Løken virket gammel og fikk ligge på tallerkenen.

Pommes friten var ok.

Jeg burde vel egentlig skjønt tegninga når jeg så menyen. Den er et sammasurium av mange matkulturen og konsepter.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 536dani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Svært god Sushi. OK barnemeny. Vennlige servitører men tok noe tid å få maten. Tror det var en feiltagelse hos oss siden andre fikk maten kjapt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ivakuv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restauranthuset Malin Voss, så også på

 

Har du vært i Restauranthuset Malin Voss? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din