Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”

Restauranthuset Malin Voss
Vurdert som nr. 4 av 19 Restauranter i Vossevangen
Kjøkken: Europeisk, Japansk, Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021

Ble tildelt et bord og fikk glass og vannmugge på bordet. Etter det ble vi overlatt til oss selv i 20 minutter. Da begynte jeg å vinke på servitørene, men ingen kom. Så der satt vi med vann og oppslåtte menyer på bordet. Etter 30 minutters venting reiste vi oss og gikk derifra. Prisene var også veldig høye. Vet ikke om maten er god for dit kom vi dessverre aldri....

Dato for besøk: juni 2021
Takk, erikwH1254QA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 132 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Helt grei nok mat, men til slike priser forventer man mer… Vi spiste (forholdsvis tørr) and og biff i peppersaus med lite smak og veldig lite ris til. Vi finner nok et annet sted i mårra!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 818elih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Leste mange anmeldelser av dette stedet. Mange gode, men også noen svært dårlige. Dessverre er vi mest enige med de som har rangert dette stedet dårlig. Maten er ok, men kun det. Spiste spareribs og crispy duck. Til dette prisnivået (>300kr Per rett) bør maten være av god kvalitet. Litt smakløst og tørt kjøtt. Atmosfæren er også ikke i stil med prisnivået - hverken betjening eller lokalet stemmer med prisnivå.

Burde vel skjønt tegningen med over 100 retter på menyen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, frodes761
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Endelig en restaurant der musikken ikke er plagsomt høy. God plass mellom bordene. God service. Maten var god, men har smakt de samme rettene bedre tilberedt.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, MariJ424
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

God størrelse på porsjonene, maten smakte nydelig og kjekke betjening
2 familier med totalt 9 stk, alle fant noe på menyen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, LordBrownstone
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restauranthuset Malin Voss, så også på

 

Har du vært i Restauranthuset Malin Voss? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.