Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vegansk pizza med kjøty.”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 18 av 19 Restauranter i Vossevangen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. oktober 2020

Bestilte en vegansk pizza som det var kjøttstykke i, veldig ubehagelig.
Peppes gav 35 kr i avslag. Pizzaen burde vært gratis evt ny pizza. Vi måtte gå inn for å si fra om at vi ønsket å betale. Vi ble ikke informert om studentpris på 20 %.
Hyggelig betjening, men dårlig med servis.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, LailaJ133
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (111)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 111 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2020

Helt grei restaurant midt i Voss. Flott innredet med vintage malerier. God mat og grei betjening. Mulig å sitte ute.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, MisterRAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Om det er litt folk i restauranten, er det «vanlig» å få både drikke og maten seint.
Andre bord blir også seint ryddet.
Virker alltid ut som det er for lite folk som er på jobb.
Men maten er god.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Expedition817363
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Laaaang venting på bestilling, og laaaaang venting på maten. God Peppes pizza når maten endelig kom. Grei betjening som nok var litt for få til å betjene både gjester og take- away kunder denne dagen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, chrispatrickr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte taco salat veldig god salat unntatt det faktum at jeg fikk jord i salaten. Hadde også tenkt til å bestille dessert men bemanningen kom ikke før jeg hadde sittet å ventet i en god halvtime, etter det måtte jeg ta grep selv for å få meg litt dessert.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, runarjere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din