“Elendig kundeservice og for dårlig bemanning.”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 22 av 23 Restauranter i Vossevangen
Anmeldt 6. september 2022 via mobile enheter

Liker du kald pizza så er dette et perfekt sted å gå, vi satt å så på at pizzaen vår sto i hyllen i minst 20 min.
Bordet før oss var nesten ferdig å spise når vår pizza kom til bordet og pizzaen vår sto i hyllen over nabobordet sin mat når de ble servert.
Servitøren nektet for at pizzaen hadde stått så lenge og mente pizzaen var varm. Aldri mer peppes på Voss
Hadde ikke vært for at vi var så sulten hadde vi gått der i fra.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Espen P

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Vi gikk fra restauranten før vi rakk å få all maten. Vi bestilte liten pizza, barnepizza og en burger, så det var ikke all verden de skulle lage til oss. Ikke klarte de å lage «vanlig» liten pizza fordi pizzadeigen var frossen så det ville ta ekstra tid(!!). Skulle få tynn pizzabunn i stedet, noe som var helt ok. Etter 1 time og 20 min kom første pizzaen, men resten av bestillingen var ikke å se. De hadde ingen oversikt heller. Kjedelig når man sitter med små barn. Valgte å gå et annet sted i Voss hvor vi fikk mat på rekordtid.
Styr unna dette stedet, dårlig bemannet og veldig lite serviceinnstilte.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, miamelis
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Når du drar på Peppes vet du i utgangspunktet hva du får. Min familie liker pizzaen på Peppea godt, og det gjorde vi her også. Siden konseptet er forutsigbart, er det service som skiller gode fra mindre gode steder. Og servicen her var ikke mye å skryte av.

Litt venting på å få bord var til å leve med. Det tok derimot merkelig lenge å få bestilt mat, og det virket ikke som servitøren klarte å ta bestillinger fra to bord etter hverandre, selv om hun hadde blokk å skrive på. Så fra nabobordet, som kom ti sekunder før oss, fikk bestilt til hun tok bestillingen vår, tok det noen minutter med knoting på kassaapparetet.

Vi fikk drikke og nachips til forrett raskt. Så begynte ventetiden. Når vi til slutt fikk pizzaen hadde det tatt 1 time og 20 minutter fra vi kom, og ikke mange av disse minuttene gikk med til at vi skulle bestemme oss.

I tillegg til ventetiden var det også veldig upersonlig oppfølging. Forrett og drikke ble satt på bordet uten et ord, og ellers var ikke ordet hyggelig det jeg ville brukt for å beskrive servicen.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, eirhaa
Anmeldt 25. juni 2022

Utrolig dårlig opplevelse!
Etter å ha ventet nesten 1 time på maten, kommer en servitør og ber om orderen på nytt! Servitøren skylder på at det var noe feil med maskinen. Det er veldig rart at dette problemet ikke oppdages før, da vi allerede hadde ventet så lenge. Det var verken noen beklagelse eller god service fra de ansatte.

Vi endte opp med å forlate stedet.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, JenniferAnAnk
Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Dårlig personal.
Det var rotete, vi og dolk måtte vente på å få bord fordi de ikke hadde ryddet dem. Så måtte vi vente lenge på å få bestillt også ventet vi lenge på maten.
Vi så at Pizzaen sto klar fra kjøkkenet i 10 minutt før se valgte å servere den, etter vi spurte. Vi måtte mase på dem. Unge, uerfarne medarbeidere som heller ville prate enn å jobbe. De var mange på jobb!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Skaujenta5

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!