“Hyggelig restaurant med historisk sus som er lett å anbefale”
Anmeldelse av Fleischer's Hotel

Fleischer's Hotel
Vurdert som nr. 5 av 23 Restauranter i Vossevangen
Anmeldt 7. mars 2024

Hotellrestauranten var en hyggelig overraskelse. En i følget hadde bestilt helpensjon og vi andre fikk henge med slik at han fikk brukt opp alle sine inkluderte middager slik at følget kunne velge spisesteder fritt resten av oppholdet. Vinn - vinn og raust av hotellet. En god start. Lokalene er ærverdige og pietetsfullt restaurert i tidsriktig stil. Mat og service var over forventning og vi hadde et meget smakfullt og hyggelig måltid. Anbefeles!

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Knut O

Anmeldt 29. mai 2023

Et veldig fint hotell innvendig. Veldig stilig og gammeldags stil. Rommene er helt ok, veldig trange bad. Det også veldig lytt mellom rommene. Teppegulv inne på rommene er heller ikke så bra for støv-allergikere. Beliggenheten er helt super og det er nydelig utsikt på fremsiden der bl.a. restauranten er. Frokosten hadde bra utvalg, men maten var ikke merket. Noe som førte til at samboeren min spiste bare to kiwier til frokost. Håper dere velger å merke all mat fremover. Hva det er, og hvilke allergener det måtte ha.
Alt i alt helt greit for 1 natt.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, tine-sofie93
Anmeldt 12. juni 2022

Ærverdig Hotell. Flott atmosfære. Veldig koselig når du kommer inn i resepsjonen og bar. Flott terrasse. Fantastisk spisesal. God mat og hyggelig personale. Vi hadde rom med sjøutsikt. God seng og nytt bad. Kan anbefales

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Britt_10
Anmeldt 18. april 2022 via mobile enheter

Flott hotell i varm, koselig og samtidig litt høytidelig stil. Svært trivelige mennesker i resepsjonen tok imot oss, så vi følte oss velkommen med det samme. At vi kunne gå få meter fra toget til hotellet og etterpå til gondolen var et pluss.
Vi fikk et kjempestort fint rom med gode senger og nytt bad. Det var stille og fint.
Frokosten var tradisjonell mens spisesalen trakk opp måltidet pga fin utsikt og god atmosfære.
Vi bor gjerne her igjen!

Dato for besøk: april 2022
Takk, Hege L
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Flott og gammelt hotell med sjel, hyggelige salinger og fin spisesal, men badene og korridorene trenger noe oppussing og modernisering. Rommet vi fikk vender mot togstasjon og støy fra passerende godstog vekket oss ofte. Det gikk ikke an å sove med vindu igjen da det ikke er noe ventilasjon i rommet, og det var varmt. Rommet er ikke blitt ordentlig rengjort. Det lå et tjukk lag med støv på vannkokeren og på brettet med kaffe og te. Dårligste natt på ferie her, dessverre. Personalet er hyggelig.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, TeresaOslo_Norway

Reisende som så på Fleischer's Hotel, så også på

Har du vært i Fleischer's Hotel? Del dine erfaringer!