“Rask lunsj”
Anmeldelse av Vossevangen Bodega - STENGT

Vossevangen Bodega
Kjøkken: Meksikansk
Anmeldt 10. mars 2016 via mobile enheter

Var innom denne koselige restauranten på Voss lør 5 mars. Rask ekspidering av både mat og drikke. Spiste salat med kylling og tortilla med kjøtt. Fint og enkelt presentert. Smakene var ok. Norsk ungdom som serverte og det er et pluss. Kommer nok tilbake her.

Dato for besøk: mars 2016
1  Takk, JSMIDLANG

Anmeldt 5. januar 2016

Koseleg, intim restaurant med god mat og serviceinstilt betjening. Her kan du nyte god meksikansk mat og samtidig få med deg litt av det yrande livet på Vangen.

Dato for besøk: oktober 2015
1  Takk, AMLirhus
Anmeldt 7. desember 2015 via mobile enheter

I veldig hyggelige omgivelser. Meksikansk mat, som smakte fantastisk, fint oppussede lokaler og veldig hyggelig og imøtekommende servitører. Ostekaken med spicy tutch var utrolig god!

Dato for besøk: desember 2015
Takk, Gunnar_Oslo
Anmeldt 8. august 2015 via mobile enheter

Har spist her to ganger denne uken i forbindelse med en forretningsreise. Spiste laks i dag, og det var mildt sagt delikat servert og smakte aldeles fortreffelig. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2015
Takk, Mads D
Anmeldt 5. juni 2015 via mobile enheter

Vi var 5 voksne på middag på denne resturanten en torsdag kveld. Åpnings tidene er litt forvirrende da vår servitør begynte å rydde borde vårt kl 22.15 og vi dukke ikke avslutte kvelden noe bra . MEN fram til dette ble vi servert meget bra fajitas, masse mat og godt lokalt øl. Så vi kommer tilbake på tross av litt dårlig service og info ang stengetider og slutt på salg.

Dato for besøk: juni 2015
Takk, Reinsnos