“Vi var der og spiste med hele”
Anmeldelse av Vossevangen Bodega - STENGT

Vossevangen Bodega
Kjøkken: Meksikansk
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi var der og spiste med hele familien. Var uheldig og knuse et glass. De var hjelpsom med å rydde opp, men en gulvkost oppe på borde etter han hadde tatt det under bordet. Etterpå tørket han av skiten med en tørr serviett. Dette ødelagte veldig vår opplevelse.

Takk, 125linna

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Meget godt alternativ på Vangen. God mat til en rimelig pris! Godt utvalg på menyen. Kan anbefales - rask og god service!

Takk, Tom Georg I
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

God mat med ulike meksikanske retter. Hadde også andre retter som pizza, burger og salater. Anbefaler nacho/kylling burger. Jeg fikk søtpotet fries som tilbehør istedenfor vanlig vanlig chips. God service! Quesedillla med kjøttdeig var også god. Smilende og flinke ansatte. 👍🏼

2  Takk, benttte
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte restauranten etter stengetid, men fikk komme inn for å spise uansett. Helt nydelig mat og fantastisk service. Anbefale på det sterkeste!

2  Takk, goeranbn
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Har besøkt dette stedet tidligere for å spise taco buffet. Men grunnet Covid-19 var dette ikke lenger aktuelt.
Vi spiste biff og pizza. Gode smaker 👍
Gleder oss til buffet er tilbake! 👍

1  Takk, 550Aleksander

Reisende som så på Vossevangen Bodega, så også på