Maten var god og servicen like så. Kan anbefales.
Både middagen og desserten falt i smak hos alle.
Maten var god og servicen like så. Kan anbefales.
Både middagen og desserten falt i smak hos alle.
17–21 av 153 anmeldelser
Var 5 stykker (veldig sultne) som kom med tog kl 2120 og hadde lest de stengte kl 22.00 men det var ingen problem. Ble ønsket velkommen inn og fikk bestille det vi ønsket. Nydeligste indrefilét, nachos og burritos, rause porsjoner. Veldig fin atmosfære, veldig hyggelig personale med god service og fin stemning mellom de ansatte i bakgrunnen. Gode stoler.
Maten var god å betjeningen var noge lunde greit☺️ Anbefales veldig! Bra at vi kunne spice det opp som vi ville slev!❤️
Lokalet og personalet var veldig hyggelige selvom det var en travel dag med mye kunder. Av denne grunn tok det også en god stund før vi fikk maten. Maten smakte utrolig godt!
Kombinasjonen hyggelig restaurant, veldig hyggelig betjening og bra mat gjorde opplevelsen overraskende bra. Ser litt trist ut fra utsiden men det anbefales å gå inn. Ikke gourmet men en veldig bra totalopplevelse.