Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Positivt overrasket over smaken”
Anmeldelse av Ringheim Kafe

Ringheim Kafe
Vurdert som nr. 3 av 19 Restauranter i Vossevangen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021

Valgte dette stedet som første og beste etter lang biltur. Det er ikke et spesielt koselig sted, og prisene var for høye for den enkle maten man fikk. MEN..vi ble svært POSITIVT overrasket over smaksopplevelsen. Anbefaler å sitte ute om det er fint vær.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, andreassalbu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 35 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Maten er god. Både lunsj og middag.
Har spist her fleire gonger, mest lunsj.
Ciabatta med kylling og karri spiser eg mest der

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Expedition817363
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. april 2019 via mobile enheter

Bestilte biffsnadder og fikk den servert på en annen måte en vanlig med potet, krysser og en spesiell saus, litt skeptisk begynner jeg å spise... og jeg kan ikke annet enn å bøye meg i støvet! Beste biffsnadderen jeg har spist noen gang!
De jeg var med var også godt fornøyd med maten dem bestilte, ett trygt og godt valg!

Dato for besøk: april 2019
Takk, ransaen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig og barnevennlig sted med veldig god mat!
Koselig lekerom og rikholdig meny. Deilige hjemmelagde kaker og is til dessert.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, RoesslandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Vi var fire voksne med to barn, og dette stede var en positiv opplevelse. God mat og hyggelig lekekrok til de minste.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ringheim Kafe, så også på

 

Har du vært i Ringheim Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.