“God mat”
Anmeldelse av Ringheim Kafe

Ringheim Kafe
Vurdert som nr. 2 av 23 Restauranter i Vossevangen
Anmeldt 4. august 2022

Vi kjøpte kyllingsuppe med focaccia og smør. Suppen var veldig god, men litt lite kylling i. Skulle også ønske det var mer foccacia ved siden av enn kun 2 halve ,tynne skiver.

Men om vi er på de kanter igjen så kommer vi nok innom, på grunn av smaksopplevelsen.

Dato for besøk: august 2022
Takk, cover2014

Anmeldt 17. mai 2022 via mobile enheter

Serviceinnstilte og hyggelig personale. Dagens beste pommes frites, kald pepsimax og nydelig karamello. Will definetly come back.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Mari G
Anmeldt 2. august 2021

Valgte dette stedet som første og beste etter lang biltur. Det er ikke et spesielt koselig sted, og prisene var for høye for den enkle maten man fikk. MEN..vi ble svært POSITIVT overrasket over smaksopplevelsen. Anbefaler å sitte ute om det er fint vær.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, andreassalbu
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Maten er god. Både lunsj og middag.
Har spist her fleire gonger, mest lunsj.
Ciabatta med kylling og karri spiser eg mest der

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Expedition817363
Anmeldt 20. april 2019 via mobile enheter

Bestilte biffsnadder og fikk den servert på en annen måte en vanlig med potet, krysser og en spesiell saus, litt skeptisk begynner jeg å spise... og jeg kan ikke annet enn å bøye meg i støvet! Beste biffsnadderen jeg har spist noen gang!
De jeg var med var også godt fornøyd med maten dem bestilte, ett trygt og godt valg!

Dato for besøk: april 2019
Takk, ransaen

Reisende som så på Ringheim Kafe, så også på

Har du vært i Ringheim Kafe? Del dine erfaringer!