Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig grillet hvit fisk”
Anmeldelse av Pojoda

Pojoda
Vurdert som nr. 4 av 38 Restauranter i Vis
Prisklasse: USD 35 - USD 142
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Nydelig grillet fisk med kokte poteter, salat og hvitløksolje. Fikk velge fisk i forkant, og det ble rikelig. Husets hvitvin ok, men ikke mer. Herlig musikk, James Taylor, Fleetwood Mac, Carly Simon, Joni Mitchell, Linda Ronstadt, Peter Gabriel, Pink Floyd etc. Ikke billig, men verdt pengene

Dato for besøk: august 2021
Takk, 62ingunnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (677)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 677 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

På tross av at vår servitør glemte oss i en halvtime, og vi måtte gjøre dem oppmerksom på det, velger jeg topp score for maten. Vi spiste grillet scampi med godt brød, pommes frites og hvitløksolje. Litt slapp husets hvitvin, men vi var godt fornøyd med kvelden. Dette er en restaurant som kun serverer fisk og skalldyr. Veldig koselig plass å være, og vi satt ute under fine trær med utelamper.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Bjørn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Spiste middag her med venner og familie. Det virket som de hadde veldig mye å gjøre. De glemte oss mange ganger og vi ble sittende i lange perioder å vente. Det var stort sett fisk som ble servert. Helt grei mat, men service trekker ned.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, straete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2019 via mobile enheter

Fiskerettene er bra, men når det tar 1 time og femten minutter før vi blir servert er jeg både for sur og sulten til å sette pris på middagen. Når det så tar 30 minutter fra vi ba om dessert til den stod på bordet var vi vel klare for å gå, og aldri komme tilbake.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, kon1966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2017

Vi synes det er den beste restauranten på Vis, meget god mat, hyggelig service, tradisjonelle retter fra området

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Predrag64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pojoda, så også på

Vis, Island of Vis
 
Vis, Island of Vis
 

Har du vært i Pojoda? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.